• Öneri
  • Tesettürlu olanlar bakabilir mi

heln mor yakışmış canım. Kahverengi de olabilir soft yeşil falan taş rengi krem de güzel gider

• heln bunu yanıtladı.
    • Düzenlendi

Biyiklim evet o renklerden bide deneyeceğim esmer olmasaydm her renk takardm ama işte dogulularn kaderi esmer olmk

heln ne güzel ev almışsın borcu var fakirlik mi bu maşallah 😂😂😂

• heln bunu yanıtladı.
      • heln bunu beğendi.

lgrth ay işte kaynanmdan uzaklaşm hiç bişi istemem bu evde ömrümü yediler🥹

heln esmerler güzeldir kız bende doğuluyum ama tam esmer sayılmam 😂

heln çok ta esmer görünmüyorsun gayet iyi

• heln bunu yanıtladı.
            • heln bunu beğendi.

heln hiç deme fakirliğin gözü kör olsun uygunuda vardı attıklarımdan🤣

heln çok şükür o zaman tez vakitte inş 🙂

lgrth bende sarışına kaçıyorum 🤣sizin kürtler neresi 😂

heln bunlar altına çok güzel gider bunlar trend bu ara bende aynısını bej rengini alfim elbisem için bayram için yani bende elbise aldım

• heln bunu yanıtladı.

Biyiklim sarışın kesim Adıyamanlı esmer kesim Malatyalı 🤣bende malatyalıyım ama sarışınım annem tarafına çekmişim 😂

lgrth allahtan anne tarafına çekmişsin 😂

heln bence güzel ama mesela ben olsam bordo bi şal takarım bide attığınız ayakkabı modelinin bordo olanı var onu da giyerseniz mükemmel olur 😍 bende tesettürlüyüm genelde koyu ton tercih ediyorum herşeyde 🤦🏻‍♀️😁 hayırlı olsun bu arada 🥰

heln Siyahın üstüne her renk olur mirda çok güzel olmuş 🤗