Bahtsizbedevi_ Biyiklim ben bu etekten alsam kırışık diye rahatsız olur ütüler öyle giyerdim herhalde 🤣🤣
Biyiklim Bahtsizbedevi_ eşim zaten git ütüle dedi bu ne dedi 😂ama ütülerim belki düz olsa Bi işe yarar 🤣
lgrth Biyiklim ahahaha 😂bende 29 a 🤣 Biyiklim buna da şükür 🤣 Biyiklim bence 58-60senin idealin alma yapılı duruyon zaten kocanda zayıf hem fazla iri durma yanında 🤣
Bahtsizbedevi_ Biyiklim aşkım kilon boyuna göre gayet iyi görünüyo kilo alırsan eninle boyun bir olur diye düşünüyorum ben🤣🤣
Bahtsizbedevi_ rouge_ senmi benmi ütüyü alıp telefondan ütüleme başlıcam sinirlerim bozuldu eteği görünce
rouge_ lgrth yok artık böyle moda mı olur çorabımı donumu bile ütülüyorum afedersin elim titriyor dkdkdk
Bahtsizbedevi_ Biyiklim kız evin içinde bile gidemem rahat edemem kırışık kırışık illa ütü basar öyle giyerim🤣
rouge_ Biyiklim seni rahatsız etmiyorsa giy tabi ama ben böyle konularda takıntılıyım normal üstü o yüzden sorun bende yani sen zaten her halinle güzelsindir eminim ve taşırsın
lgrth rouge_ eskiden bende öyleydim biraz aştım kocamda ne gerek var diyip duruyor ama uğraşmıyorum eskisi kadar çünkü fazla dışarı çıkmıyorum 🤣 ütü istemeyen eşarplar falan alıyorum eskiden eşarp ütüsü derdim bitmezdi 😅
Bahtsizbedevi_ Biyiklim basarsam telefon gider bu sefer Allah aşkına git 5 dk ütü bas öyle foto at bağa geliyler yoksa 🤣