gokyuzununsonesi ayıp olmasın diye değilde olması gerektiği için yaptık🤣🤣
Gerdek geceniz nasıl geçti peridelerim🔥💋
Biyiklim bağ bozumun senin yönlendirmenle olmuş aşkım. Bari sonrasında ateşli oldu mu
Bahtsizbedevi_ kız sizin orda çarsafa bakma fln varmı. Bizimki vardı, eşim gel yapalım gerdek gecesinde parmagımı keserim kan fln süreriz dedi ben kabul etmedim. Sadece sürtüyordu nişanlıyken 😅
gokyuzununsonesi he ya aslında bu bilinçliydi nişanliyken sevişme hep yapardık ta deliği serbest bulunca tutamadı kendini sanırım 😂😂
incinmissindedi hedefi vuramayan kocaya koca demem benim içimi fet etmeyinceye kadar
gokyuzununsonesi sex konusunda iyi de yorgun diye üşeniyor. Yada ben hep istiyorum diye geri çekiyor kendini bu sefer biz çekilelim geri bakalım
incinmissindedi dediğine göre ön sevişmemiz bir adamdı
gokyuzununsonesi sorun deil o sonuçta ikimizde mutlu uyuyoruz dokunmayla da olur
incinmissindedi hahaha bizde eşin görmesi yeterli 🤣🤣
Bizde de aslında çarşaf görme adeti var ama biz evlendikten sonra seksin %20sinş yaptık cok az bi kan geldi kayınvalideme gösterdim ama o istemedi yinede gösterilmeli diye biliyoruz. Reglim geldi 1 gün sonra zaten o yüzden agrıdan sürekli istemsiz ayaklarımla itiyordum. Almanyaya gelince de 1 hafta yaptı düşmesi ara vere vere yaptık ama ben cok zor izin verdim tüm penisin girmesine 10 gün sonunda artık zevk almaya baslamıstım😝
incinmissindedi ay çok bencilce kız
incinmissindedi bizim tarafta var ama eşimin tarafında varmı bilmiyorum yani hiç duymadım
Bahtsizbedevi_ bizimki de var da bazen eş görse yeterli oluyor, tabi görümcem olacak kişi illa bakıcam dedi
lgrth he ya bende çok kızdım
incinmissindedi enişte bey bütün ömrünün hıncını bi geceden çıkarmış 😄😄
ayazz biz kaçarak evlendik kv ile yasiyorum kaynatam kardeşlerine gittiler evde başbaşa kaldık görümcemin yatağında ilişkiye girdik tam 6 saat sürdü bi türlü giriş yapamadı eşim korktum ben kaçtım durdum eşim de tamam yapmicam oyna dedi bende inandım oynarken birden girdi saat 12 den 6 ya kadar uğraştık saat 6 da kanamam oldu korkmamın sebebi de eşimin yengesi bizi sıkıştırdı ayrı ayrı korkuttu beni sakin ol stres yapma zarın geriye kayar patlamaz dedi stres yapmayacağım var sa da yaptım 😄😄😄
incinmissindedi o merakından demiştir🤣
gokyuzununsonesi yok vala ya eşim o zmn bilgisi yoktu düz yapıyorduk 🤣
incinmissindedi kv lerde var altimiza bez parçası serdik ama ileri geri yapmaktan durmadı gotumde 😄😄 sonunda durmuyo elime aldim baktı sabah saat 6 oldu girmiyor tamam oyna dedi oynarken birden sapladı o acı ile bezi birden vajinama bastırdım baktım kan geldi sevinçten ağladım 😄😄😄
gokyuzununsonesi hedefi vurmıycak benim için de zor bulacak deliği direkt deliği bulan koca bekarken başka delik de kurcalamış olabilir rahat buluyorsa yerini iyi biliyordur😄😄