sanslikralice sorması ayıp bu kadar iyi cinsel hayat varken , bayağı derin ve manevi bir sorun vardır herhalde ayrılmanız da 😌hayirlaiinolsun yinede temiz helalinden Allah’ın helal kıldığı şekilde o zevke meşru olalım 😌❤️
Herkes vibratör Dildo demiş ben gerçek alet diyorum 😀
Sinee_ önemli değil canım ex kocam şizofrendi bir günde 4 mevsim yaşatıyordu dengem bozulmuştu bir oluyor dünya iyisi tatiller hediyeler ilgi alaka alışveriş her şey dört dörtlük ama bir de oluyor küfür hakaret şiddet sonra eve hapsetmeye başladı kimseyle görüştürmüyordu baya delirdi kafada kurmaya başladı önce de vardı ama bu kadar değildi ben sustukça azıttı en sonu da sabrım tükendi sevgim bitti ailem de arkamdaydı şükür zorlu bi boşanma süreci sonrası kurtuldum 🥳 umarım ikinci baharımı hayırlısıyla afiyetle helalinden kolaylıkla mutlulukla yaşarım 😌
sanslikralice okuyunca sanki ben yazdım sandım okuyunca daha da farkettim aynılarını yaşıyomuşum bana perdeleri de açtırmıyo 😶🌫😬
dertetmempertederim yaa Allah yardımcın olsun ya hidayet versin eşine ya sana kurtuluş
lgrth bana kurtuluş inşallah bakalım 😊
dertetmempertederim çok üzüldüm canım ben kurtuldum ama inan o travmaları çok zor atlattım ilk 1 sene tek başıma evden dışarı çıkamadım tek başıma yürümek bile zor geliyordu perdeleri hala kapalı tutuyorum yani benim de psikolojimi bozmuştu şerefsiz
Allah yardımcın olsun kocana hidayet versin
sanslikralice tek başına ön sevişmeyi nasıl uzun tutuyosunuz ona takıldım şelale gibi boşalmak için. Kafamda deli sorular
Bubenimoykumm kız evliyken dedim😂😂😂😂😂😂
sanslikralice allah iyiliğini versin 😁
Bubenimoykumm şimdi ön sevişme yok mazide kaldı bam bam bam😂😂😂
sanslikralice amin inşallah hayırlı bir nasibin çıkar karşına bir an önce
sanslikralice ayy yok valla fırsatım olduğu zaman atıyorum kendimi dışarı o yokken açıyorum camı perdeyi kornişi kırmışım geçen perdeyi nasıl çektiysem sinirle kalın perdenin hepsini çıkardım bende bikaç gün de kaldı öyle oh iyi oldu sen kapattırırsan bende öyle yaparım tabi demedim ben çıkardım diye de yaptım bişiler zor gerçekten güneş ışığından bile mahrum kalıyoruz biraz kıymetimiz bilinsin yok onların kıçı kıymetli anam 😒
Gamzekck amin canım inşallah teşekkür ediyorum 💕
dertetmempertederim canım baştan nasıl alıştırırsan öyle gider benim ex koca eve kapatıp kendisi dışarda her haltı yiyordu bak 3 senedir bi kızı eve kapattı resmi nikah bile kıymadı o evde otururken hemşire birisiyle nişanlanmış Mersin marina da evlenme teklifi etmiş😂😂 hemşirenin ailesi araştırınca benimle resmi nikahlı evli olduğu 3 yıldır evde bekleyen imam nikahlı karısı olduğu ortaya çıkmış
Umarım eşin benim ex koca gibi şerefsiz değildir ama sen prangalarından kurtulmaya bak o ne yaparsa ne derse desin bi bok yiyemez şiddet uygularsa önce polise git sonra aileni ara
dertetmempertederim taviz vermekle çok büyük hata yapıyoruz ama taviz tavizi doğuruyor maalesef kendine bu eziyeti yapma şimdi evli arkadaşlarıma bakıyorum kocaları arabasını almış cebine parasını koymuş alışverişler tatiller ev de temizlik yemek bile yapmıyorlar temizliğe kadın geliyor yemek dışardan yeniyor evlilikleri de maşallah çok iyi gidiyor çünkü niye biliyor musun ben bile evdekini merak etmem zaten evde benim sözümden çıkmıyor diye düşünür değer vermem erkeklerde düz mantık ama arabası altında fikfik gezen kadın onları korkutuyor kaybetmek istemiyorlar her dediğini yapıyorlar
dertetmempertederim senin ilişkinin dinamiğini bilemem ama eve hapis etmesi perdeyi bile açtırmaması hiç normal değil aynılarının bin beterini bende yaşadım 20 yaşındaydım ve çok cahildim salaktım ciddi anlamda kimseye diyemiyordum ama ailem fark etti çekti çıkardı o zindandan ne kadar huzurlu mutluyum şu an
dertetmempertederim babam arabamı aldı istediğim gibi yiyor içiyor geziyorum alışveriş yapıyorum deli gibi seyehat ediyorum kızımla çok mutluyum ama tabi yeniden evlenmek istiyorum doğru insanla rabbim ikinci baharımı güzel eylesin inşallah
sanslikralice ne kadar doğru ve içten yazmışsınız. Ama inşşallah size değet veren mutlu eden ve sizi tatmin eden biri olur :)
dertetmempertederim sana da tavsiyem yavaş yavaş o evden çık her dediğini yapma ben o kadar korkuyordum ki evde hizmetçi köle gibiydim kimseyle konuşmuyordum görüşmüyordum telefonda bile konuşmam yasaktı perdeler kapalı haliyle kendimi ev işlerine vermiştim her gün temizlik ütü yemek o da adamın işine geliyor ama karı koca ilişkisi bitiyordu beni evde hizmetçi gibi görüyordu işini görüp geceleri arkadaşlarıyla bağ evine gidiyordu yani bu ilişki hiç sağlıklı olabilir mi sence? Etrafına dön bir bak bir çok insanın ne kadar sağlıklı ilişkisi var ve hiçbiri böyle değil emin olabilirsin
Ben ilk ayrıldığım zamanlar evden tek çıkamıyordum tuhaf geliyordu ama evli arkadaşlarıma bakıyordum tek başına tatile giden vardı
Bak evliyken daha bir kere tek başıma bakkala gidip bir ekmek almış insan değilim ama çevreme bakıyorum kocasından para istiyor ya da kart onda kendisine her istediğini alıyor market alışverişini de akşam kocasıyla yapıyor çok şaşırmıştım ben böyle yapsam beni öldürür diyordum ama öyle olmuyor erkekleri nasıl alıştırırsan öyle gidiyor
gunduzyuzlukiz amin aşkım teşekkür ederim tatmin sex hayatı evet önemli ama hepsinden önce insan olmasını istiyorum vicdanlı merhametli ağır başlı efendi anlayışlı görgülü değer kıymet veren el üstünde tutan seven Sayan kızıma babalık yapacak birini helalinden kolaylıkla istiyorum
İnan para da cinsellikte çok önemli değil her şey zamanla oluyor ama insan olmadı mı vicdan merhamet olmadı mı bi halta yaramıyor ilkinde yaşadım gördüm korktum