Biyiklim bayramları o kadar sevmiyorum ki asla bişe alacağımı düşünmüyorum normalde süslü püslü gederim bayramda mal gibi 😂

lolopoo gezmek için alıyorum ya denize gideriz belki yoksa bayram için değil gezide güzel olmam için 😂

Biyiklim siz alın aldırın şıkır şıkır gezin bebeğim bütün bacılarıma güzell olmak alımlı olmak mutlu olmak yakışırr 💓💓🥰🥰

2minnosannesi

2minnosannesi ben genelde koyu renkler giyiyorum o yüzden griyi siyahla kombinledim de. Renkli kombin istiyorsan griye Çağla yeşili de çok yakışır.
        Önü bu şekilde duracaksa ceketin etekle tercih etmezdim. Ya kremle ya siyahla kombinlerdim. İspanyol paça pantolon (krem) içine badi(krem) seçerdim. Altına hafif topuklu ayakkabı giyerdim. Ceket patlasın isterdim. Çünkü bu model ceket ben de yok ama beğeniyorum. Tabi canım ben biraz topluyum o yüzden genelde hatları kapatmaya çalışıyorum. Fizik de önemli tabi

lolopoo kesinlikle öyle hepimiz güzeliz çiçek gibiyiz 🥰❤️💕

Cicekliperde teşekkür ederim sanırım bnde bu şekilde yapicam siyah İspanyol paça siyah badi grili siyahlı etnik şal ❤️ düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler 😀

TombulHatun Bayram sabahi burda en güzel fotolarimizla bayramlasiyoruz 🥰❤️💕
            Kaçıran üzülmesin