perimasali802_ aşkım düğün yakınlığına bağlı ama eski model bunlar daha güzelleri var 🤤
Bayramlıklari görelim mi 😇
perimasali802_ alacaksanda yeşili al o çok güzel instada yusem tesettür var bn ordan alıyorum abiyeleri hem çok şık hemde kaliteli
lgrth ya bu elbiseler neden bu kadar pahalı anlamıyorum 2bin den aşağı kıyafet bulamıyorum ya saka gibi gözümde hep gider en pahalısina takılır
perimasali802_ size abiye için Instagram da tesettürwaow onerebilirim uygun ve güzel
perimasali802_ hic düşünme yesili al fiyatıda cok uygunmus kaçırma sonra da bize foti at🤣
TombulHatun alan var ama ben salak almıyorum bı ara aldim iyi çıkmadı soğudum hepten 😂
Ay yeşil olani bnde beğendim en çok
lgrth ben mağazalarada bakacam ona göre iki tane alabilirim hem düğün hem kina 😬
lgrth bunlarda iyi ama eşimin tarafı yakin cano olmaz 😂
2minnosannesi biliyorum cano ama pahalı kız ki ben tek değilim ki çocuklarda var 😂
Olmadi senin oraya gelebilirim
2minnosannesi yeşili bnde beğendim cok ince gösteriyor
Bakacağım onada ben 🌸
Gamzekck bakayım çok teşekkür ederim 💐
Sutlucikolati nah beklersin foto 😂😂😂
Alayım bakalım görüşürüz günü geldiğinde bir boy atarim belli olmaz 😂
perimasali802_ pantolon olmaz bi hafta dedikodunu yaparlar 😂
perimasali802_ oda alınmıyor da mecbur alıyoruz vala 😅 Allah sonumuzu hayır etsin
TombulHatun sizin de çok güzelmiş vala güle güle giyin
Biyiklim en alasini hemde 😂
perimasali802_ tesettürwaw yanlış yazmışım kusura bakmayın rica ederim ben hep ordan alırım eğer olmazsa çok kolay değişim de yapabiliyorum istediğim zaman ama oluyor bedenler tam kalıp
Biyiklim amin amin