goktugpasam şu ana kadar aldığım en iyi teşhis bu bence çünkü doktora gidince biraz azalmış diyo ama halime baksan mezara köy gitsin yaşamama değmez o kadar kötüyüm 😁
Kizlarrr bebeğime bakınn😍😍
yesilisevdotunukoru he tam işte 😄
yesilisevdotunukoru tek sol gözde sıkıntı var o yüzden o ana kadar fark edemedim 😂 anahtar konusunda çok dikkat ediyorum çok şükür bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar, genellikle gözlüğü unutuyorum dediğim gibi
yesilisevdotunukoru Allah korusun demeyelim öyle de hafıza yaş aldıkça gidiyo iyice, özellikle çocuk varsa onun yorgunluğu da eklenince tümden gidiyo kafa
goktugpasam hm anladım canım çok geçmiş olsun ,bende o zamandan sonra yüz kere kontrol ediyorum anahtar telefon cüzdan gibi önemli şeyleri 🙃
goktugpasam yaş olarak değilde çocuk olarak bakarsam haklısın az bişey varsa da o da gitti sayesinde 🥲
yesilisevdotunukoru biz tuz ve limonlayarak severek yiyoruz(eşim hariç) keşke bi ağacımız olsa 😂
Çocuklarada abarta abarta sevdirdim lüüüüppppffff ekşiiiiii diye lüpletiyolar😂
Eskobar severek yiyorlarsa ne güzel afiyet bal şifa olsun 🤩 benim avokado ağaç olmaya niyetlenurse sana göndereyim 🤪
yesilisevdotunukoru benim de var 1 yılını geçti hala suda ama fotoğraf atmayı beceremedim 🤦🏻♀️
yesilisevdotunukoru kız resmi görmeyene kadar hamilesin bebeğin avokado büyüklüğünde falan öyle bi mesaj sandım ahhaha😂😂😂
- Düzenlendi
doremi benimde 2 ay tamamlandı sanırım hala suda ekmeye korkuyorum bı anda çürür diye
kdbkdb tek öyle sanan sen degilsin ahahah😂şükür ki öyle bişey değil 😶🌫️🤣
yesilisevdotunukoru ay yerim ben onu cok tatlı 😂😂❤️🔥🌸🌸🌸
aredhel dimi yaa 🤩
yesilisevdotunukoru henüz erken ekmeyin hemen benim bir önceki diktigimde çürüdü toprakta erken dikmiştim ben de.
yesilisevdotunukoru meyve verirse kesinlikle isterim
TombulHatun yarıldım🤣