• Muhabbet
  • Kizlarrr bebeğime bakınn😍😍

Eskobar kızım tadını sevmedi bana da uymadı süs olsun diye ektim dişi erkek olayini biliyorum ama ilgilenmiyorum güzel bir bitki olsun yeter bana 😁😂

yesilisevdotunukoru dışarı çıkarken gözlüğümü alayım dedim arkadaşlarla buluşacaktık, neyse gittik görüştük dağılış zamanı geldi. Gözlük düşüyo sürekli el alışkanlığı gözlüğü iteyim diye elimi bi attım yüz boş, evde kalmış meğerse gözlük. Tek sıkıntı 3 saat sonra fark etmem 😂

goktugpasam kız görüşünden demi aklına gelmedi 😁benim çok var böyle anılarım en kötüsü anahtarı evde unutup çıkmıştım sonra da kapıda kalınca anahtarı almadığımi fark etmiştim aklıma gelen tek şey bu diğerlerini asla hatırlamıyorum şu an 😶‍🌫️😂

goktugpasam şu ana kadar aldığım en iyi teşhis bu bence çünkü doktora gidince biraz azalmış diyo ama halime baksan mezara köy gitsin yaşamama değmez o kadar kötüyüm 😁

goktugpasam hm anladım canım çok geçmiş olsun ,bende o zamandan sonra yüz kere kontrol ediyorum anahtar telefon cüzdan gibi önemli şeyleri 🙃

goktugpasam yaş olarak değilde çocuk olarak bakarsam haklısın az bişey varsa da o da gitti sayesinde 🥲

Eskobar severek yiyorlarsa ne güzel afiyet bal şifa olsun 🤩 benim avokado ağaç olmaya niyetlenurse sana göndereyim 🤪