• Muhabbet
  • Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂

belladonna bebek için kullanıp memnun kaldığınız başka ürünler varmı benim ikinci geliyor unutmuşum her şeyi

Gamzekck onerdiginiz halı markası varmı internet üzeri alışverişte

lgrth valla düşün ki misafir çağırıyor iftara elli tane insan geliyor evde yer kalmıyor oturmaya tonlarca bardağı var hiçbirini acmiyor ben kendi evimden bardaklarimi alıp aşağı indiriyorum misafir gittikten sonra kirli kirli geri çıkarıp makineme diziyorum hani onda olmasa tamam bu normal derim ama varda bardağı bir ton 😂😂

Gamzekck aaa yok artık😂 ama ona da nasip olmaz kullanmak nereye kadar saklayacak

lgrth mesela peyniri var beş kilo yeni almış kapagini açmamış diye benden bir haftadır peynir istiyor her akşam indiriyorum sahurda yesinler diye geçen kocası sordu bizim aldığımız nerde diye dediki daha kapağını açmadım ondan 😂😂

Gamzekck Allah sabır versin 😅😅 peki kendi stoklarını napıyor en son 😂

lgrth 😂😂benimki bitince kendininkine başlıyor snjsksksksks

Gamzekck senin evdeki bitince sen napıyon yeni almıyon mu 😂yine sana sarmıyor mu kocan ne diyor 😂

lgrth ben bitince alıyorum kocamda alışmış artık verme diyor bende yok diyemiyorum dnsnsmsksksksmmssmms

perimasali802_ valla bir de dukkandaydik elemanlar falan da var babam heyecanla açıyor kargoyu içinden çıkardı eline bir baktık iki tane beyaz kilot ndksksksskjsksskjs o gün bu gündür internete karşı biz alınca bizede kızıyor 😂

perimasali802_ 😂😂bende trebdyoldan ilk defa blezer ceket alıp giymek istedim bedenimin bir beden küçüğünü aldım ama yinede bol geldi eşim gördü dedeme benzemissin dedi sokakta görüyorum kızlar o kadar güzel kombin yapıyor ki ceketle ben giyince dede oluyorum dndndmdkdksmksks

Gamzekck ah benim bacım en azından ceketle kurtarıyorsun ben kaban giyince Cüneyt efendiye benziyorum 😂

perimasali802_ sen yine Cüneyt efendiye benziyorsun ben çok uzun kaban giyince bizim köydeki imama benziyorum nsmskskssk

lgrth kız hayır demeyi ogrensem vijdanin v si bile kalmaz bende mzmsmsksksks