• Muhabbet
  • Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂

Avene mavi yüz yıkama jelini almayın o paraya asla degmiyor bence onun yerine rossmann isana med yıkama losyonu alın bakın sadece 1€ falan tr de de cok ucuz ve bir cok jelden daha iyi içerigi de güzel

Gucci flora gardenia parfümü bir zamanlar övgülerini hep duyuyordum güzel kokuyor cicek kokuyor ama buna benzer uygun fiyatlı parfümler cok o yüzden millete kanıp almayın farklı bir seyi yok birde kalıcı degil pek digerlerine gore mesela serideki diger parfümler oyle degil

Gamzekck ay hiç aklıma gelmiyo ya ihtiyacım değilse almıyorum bi şey çünkü kanıpta aldığım fiyasko yaşadığım olmadı hiç olduysa da çok ufak şeylerdir

Gamzekck benim var bir kaç tane şuan aklıma gelmedi gelirse yazarım 😅ama ben genelde çok harcayan biri değilim fuzuli gereksiz bir şey almam gerçekten lazım olan şeyi alırım evim için kendim için almayı seviyorum ama 😄

Gamzekck benim pek yok illaki birgün lazım olur diye alıyorum kenarda duruyor ama illaki birgün kullanacağım şeyler zamanını bekliyor sadece 🤣

Gamzekck düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum 😄
          Ama internetten birşeye güvenemiyorum bir kere elbise aldım iyi cikmadi dahada almadım yani en büyük korkum bu

ayazz ben hiç almadım atleti ama sudyenini merak etmiyor değilim

rouge_ ay kötü anlamda pismansiniz diye anladım cümlenin başında ben henüz almadım iki rengini almak istiyorum ndndjdjd

rouge_ bende Nivea yüz yıkama köpüğünü almayın diyorum asla hak etmiyorlar alınmayı şimdi Bioderma pembe olanı kullanıyorum yeni başladım memnunum

Biyiklim ben bir ara eve çok takmıştım ama para dayanmıyor eve al al bitmiyor çok nankör 😂😂

lgrth demekki siz görmüş geçirmişlerdesiniz 🤭🤭

perimasali802_ ben ilk elbise aldığımda bana pazar donu yollamislardi kaziklandim yani 😂😂 bundan beş yıl önceydi şimdi ise usta oldum çarşıya çıkıp alasim gelmiyor her şeyi internetten alıyorum

perimasali802_ evet aynı beş yıl önce kuzenim televizyon da izlerken telefon satın aldı arayıp fndndndndn telefonun arkası kağıt doluydu yanına da salatalık koymuşlardı bizim çok dolandirilma hikayemiz var ya babamda kendine ilj defa ayakkabı almak istedi internetten iki tana beyaz kilot yollamislardi

Biyiklim hiç bitmiyor alıyorum alıyorum yine bitmiyor bir yüz bin dolar olsa yine bitmsz gibi 😂

Gamzekck bitmez vala 🤣 kenarda 2 çeyrek zar zor biriktirdim onla ev eksiğimi alayım dedim ama hevesim kaçtı almam belki 🤣🤣

Biyiklim sakın alma o çeyreği bozarsan yanina gelir iki şaplak atarım bende çeyrek biriktirip kolye yapmak istiyorum