Avene mavi yüz yıkama jelini almayın o paraya asla degmiyor bence onun yerine rossmann isana med yıkama losyonu alın bakın sadece 1€ falan tr de de cok ucuz ve bir cok jelden daha iyi içerigi de güzel
Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂
Gucci flora gardenia parfümü bir zamanlar övgülerini hep duyuyordum güzel kokuyor cicek kokuyor ama buna benzer uygun fiyatlı parfümler cok o yüzden millete kanıp almayın farklı bir seyi yok birde kalıcı degil pek digerlerine gore mesela serideki diger parfümler oyle degil
Gamzekck ay hiç aklıma gelmiyo ya ihtiyacım değilse almıyorum bi şey çünkü kanıpta aldığım fiyasko yaşadığım olmadı hiç olduysa da çok ufak şeylerdir
Gamzekck düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum 😄
Ama internetten birşeye güvenemiyorum bir kere elbise aldım iyi cikmadi dahada almadım yani en büyük korkum bu
perimasali802_ ben ilk elbise aldığımda bana pazar donu yollamislardi kaziklandim yani 😂😂 bundan beş yıl önceydi şimdi ise usta oldum çarşıya çıkıp alasim gelmiyor her şeyi internetten alıyorum
Gamzekck bir dönem içinde salatalık cikiyor diyorlardı 😂😂😂😂
perimasali802_ evet aynı beş yıl önce kuzenim televizyon da izlerken telefon satın aldı arayıp fndndndndn telefonun arkası kağıt doluydu yanına da salatalık koymuşlardı bizim çok dolandirilma hikayemiz var ya babamda kendine ilj defa ayakkabı almak istedi internetten iki tana beyaz kilot yollamislardi
Gamzekck internetten iki tana beyaz kilot yollamislardi
Hahahahahah ayy haykırdım 🤣🤣🤣🤣