• Muhabbet
  • Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂

perimasali802_ evet aynı beş yıl önce kuzenim televizyon da izlerken telefon satın aldı arayıp fndndndndn telefonun arkası kağıt doluydu yanına da salatalık koymuşlardı bizim çok dolandirilma hikayemiz var ya babamda kendine ilj defa ayakkabı almak istedi internetten iki tana beyaz kilot yollamislardi

Biyiklim hiç bitmiyor alıyorum alıyorum yine bitmiyor bir yüz bin dolar olsa yine bitmsz gibi 😂

Gamzekck bitmez vala 🤣 kenarda 2 çeyrek zar zor biriktirdim onla ev eksiğimi alayım dedim ama hevesim kaçtı almam belki 🤣🤣

Biyiklim sakın alma o çeyreği bozarsan yanina gelir iki şaplak atarım bende çeyrek biriktirip kolye yapmak istiyorum

Gamzekck ama altın uçtu 😔zor alırım artık çeyreği grama bile yetişmiyor param 😂

Gamzekck çok güzel de iki çeyrekle nasıl yapılır kolye 😅

Gamzekck ben nerdeyse bütün rengini aldım spezial olan modellerinden de bir kac tane var cünkü her kombinle uyuyorlar rahatlar hafif vintage goruntusu var cok seviyorum sacları da 90 lar hareketli bukleler yapıyorum cok uyumlu oluyor dkdk sadece sambaların bazıları basta vuruyor bende 2 renginde oldu digerlernde olmadı neden bilmiyorum ama vuranları da elimle yumuşatttım gecti basta cok pişman olmustum 😂

Gamzekck o güzel isana med de güzel eucerin de cok güzel eucerin zaten kac yıldır kullanıyorum kac şişe bitirdim bilmiyorum sayamadım ama artık isana med alıcam o da iş goruyor gayet iyi performansı ve sudan ucuz resmen niye gidip eucerin alayım

Gamzekck yok ya kaynanamdan kaptım herhalde evin her yeri bir gün bir şeye lazım olurlarsalarla dolu 😅 ben kişisel bakım alıyorum o kap kaçak 😂

Gamzekck destekli değil salkık duruyor memeler meme ucu da belli meme pedi koysan nereye kadar o da iyi değil normal sütyen e devam

Gamzekck
                      Kendime aldıklarımda pişman olduğum yok sanırım varsa da aklıma gelmedi ama kızım için su termometresi ve emzirme sütyeni almıştım ikisini de hiç kullanmadım gibi bir şey. Bir daha çocuğum olsa kesinlikle almam.

Biyiklim evet maalesef ama olsun pes etmek yok gram bile alsak kenara koymak zorundayiz

Biyiklim 😂😂her ay gram alırsan bir bakmışsın bir gün boynunda ben pes etmiyorum bir tamim tek var şuan 😂

rouge_ ya eminim hepsi ayrı yakismistir ben hala bir tanesini alicam yolda 😂😂 vurursa bende senin yaptığın gibi elimle yumusatirim

rouge_ yüzüm çok kuru benim bir de burnumda siyah noktalar artmaya başladı hemen bir çözüm bulmam gerekiyor karşı taraf baksa görmez ama ben aynadan dikkatle bakınca o kadar çoğalmış ki varmı ona onerebilecegin bir şey isana mede bende bakayım merak ettim