aynoluyonoluyo aynen airfry olmasa da olurmuş sağlıklı değil mi neye maruz kalıyoruz ayrıca düşündürüyor beni hep ama aldığım için kullanmış olmak için kullanıyorum sürekli 😂😂 kahve makinesi aşırı popüler oldu o yüzden manuel aldım espressomu alıp üstüne süt köpürtüyorum bitiyor bana yetiyor 8-10 çeşit kahve yapan makinelerinde olayı aynı sadece kahve süt oranı değişkenlik gösteriyor 😂 süpürgem bozulunca miele bakmıştım Avrupa da kimse dysonun yüzüne bakmıyor herkeste miele var yorumu görmüştüm tam karar vermiştim almaya süpürgemin ufak bir tamirat işi varmış düzeldi 😂 dyson ya da robot düşünüyorum şimdi de iki çocuklu hayatta günlüğe pratik bir şey olsun derdindeyim ama almaya değerler mi değmezler mi bilmiyorum
Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂
Gamzekck
Ben ek gıdaya geçene kadar hiç ıslak mendil kullanmadım. Ek gıda döneminde de dışarıda olursak ıslak mendil kullanıyordum. Hala tam anlamıyla kullanmıyorum 😅
Ama bez çok iyi oluyor. Benim stok dediğim de 2 aylık falan oluyordu ahahahaha
Gamzekck
Onu hiç almamıştım daha doğrusu aldırtmamışlardı bana bende amaaan ihtiyaç olursa hemen gider alırım kafasındaydım
belladonna ben ilk üç ay ıslak bez kullandım mendil kutusu da alıp ıslatıp kullanıyordum ama bir zamandan sonra zor gelmeye başladı ıslak mendile geçtim , aldığım o bezler o kadar çok ki ikinci üçüncü cocugada kaldı ıslatıp ıslatıp kullanicam üç dört ay sonra tekrar ıslak mendile geçiş ama helal olsun size azminize hayran kaldım 🤭
Benim stogum beş numaraya kadardı altı hiç almadım hala da beş kullanıyorum şimdi en çok dört ve beş numara alicam benim stok bir yıl tek gitti 😂😂
belladonna ben nolur nolmaz diye mustela almıştım pişik olunca kullanıyordum yazın çok pişik oldu kızım kullandım iki buçuk yıldır yedi tane bitirmisizdir
- Düzenlendi
Gamzekck
Benim ıslak mendil konusunda annem çok takıntılıydı annemi öyle gören kvdem de takıldı bende takılmaya başladım derken ıslak mendil kutusuna sizin gibi bende bez ıslatıp koyuyordum. Ek gıda döneminde de dışarı çıkarken hep şu şişesi aldım imkan varsa yıkadım yoksa sildim. Bana da bu şekilde daha kolay gelmeye başladı 😅😅
Siz bez işini tamamen çözmüşsünüz sjdjdks
Gamzekck
Bizim pişiğimiz olmadı ama ilk çocuktan tecrübe edince insan riske girmek istemiyor
belladonna ay ne güzel ya oda size takıntı kalmış bizde hiç kimse yoktu bunu yapan bir ben yaptım oda üç ay daha fazla dayanamadım bazen işime gelmiyordu.
Evet her market alışverişinde bir iki paket almaya çalışıyordum 😂😂
belladonna ay masallah ya bizim oldu yaz ayinda bebim evim de en üst kat koltuk altı bile pişik oluyordu
Airfrey hic memnun değilim damak zevkimize uymadı kaldırdık bir köşeye ikinci el olarak satsakmı diye düşünüyoruz
Gamzekck valla arkadaşım ben eşim demek istiyorum 😅