• Muhabbet
  • Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂

Gamzekck destekli değil salkık duruyor memeler meme ucu da belli meme pedi koysan nereye kadar o da iyi değil normal sütyen e devam

Gamzekck
    Kendime aldıklarımda pişman olduğum yok sanırım varsa da aklıma gelmedi ama kızım için su termometresi ve emzirme sütyeni almıştım ikisini de hiç kullanmadım gibi bir şey. Bir daha çocuğum olsa kesinlikle almam.

Biyiklim evet maalesef ama olsun pes etmek yok gram bile alsak kenara koymak zorundayiz

Biyiklim 😂😂her ay gram alırsan bir bakmışsın bir gün boynunda ben pes etmiyorum bir tamim tek var şuan 😂

rouge_ ya eminim hepsi ayrı yakismistir ben hala bir tanesini alicam yolda 😂😂 vurursa bende senin yaptığın gibi elimle yumusatirim

rouge_ yüzüm çok kuru benim bir de burnumda siyah noktalar artmaya başladı hemen bir çözüm bulmam gerekiyor karşı taraf baksa görmez ama ben aynadan dikkatle bakınca o kadar çoğalmış ki varmı ona onerebilecegin bir şey isana mede bende bakayım merak ettim

rouge_ yani şekerli olmasın çiçek falan olabilir işte böyle eşim koklayinca dahada koklayasi gelsin xjskdkskdkdkskskksskskkssm

lgrth 😂😂benim kayınvalidem de öyle kap kaçak dolu evi ama asla kullanmiyor

ayazz doğru diyorsunuz en iyisi benim trebdyol sudyenlerim dkdkskskskks

belladonna su termometresi banada saçma geldiği için hiç almadım ama oda olceri aldım çokta işimize yaramıştı

Gamzekck aynen öyle canım ama harcamalar varken borçlar varken gram alsak bile bize büyük kâr

Gamzekck benim de bi tam var ama kocam izin vermez ki kendime bir şey yapayım 😏😅

Biyiklim evet onca borcun harcın içinde iki ayda bir de olsa bir gram bir çeyrek alabilmek bile lux oldu artık ama olsun pes etmek yok alıyoruz kenara koyuyoruz sonra istediğimiz kolye ve kelepçeyi takıyoruz snsnskskskskjssj

Biyiklim valla tam seninse eğer yap gitsin bu kocaların hepsi aynı ama onun iznine bakarsak ohooo

Gamzekck isana normal kurutmayan bir temizleme jeli yani jellerden baska bisey de beklenmez zaten kurutmadan temizlesin yeter o da bunu saglıyor ama her zaman diyorum siyah noktanın en büyük sebebi yeterince temizlenmemesi ve buna maskeler vs haric en en iyi gelen sey cift asamalı temizlik yani 1 yag bazlı ürünle temizlemek birde üstüne jel bir ürünle temizlemek tabiki aksamları yapılmalı

rouge_ benim cildim aşırı kuru öyle böyle değil her yerim kuru saçlarım cildim vücudum ve burun içim hep kuru burnum bu yüzden çok kanar hatta , cildim de hep dökülür bende araştırdım Bioderma pembe yıkama jelini ve Bioderma kuru ciltler için olan nemlendiriciyi aldım ise yarıyor cidden yüzümde onu kullandigimda sahurdan iftara kadar dökülme olmuyor, yağ bazlı olanlara bakayım hemen alayım bir tane ikisiyle yikayayim o zaman olur mu öyle Bioderma ile yağ bazlı temizleyici yan yana