Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂
Gamzekck
Kendime aldıklarımda pişman olduğum yok sanırım varsa da aklıma gelmedi ama kızım için su termometresi ve emzirme sütyeni almıştım ikisini de hiç kullanmadım gibi bir şey. Bir daha çocuğum olsa kesinlikle almam.
Gamzekck neler geldi 🤣
belladonna su termometresi banada saçma geldiği için hiç almadım ama oda olceri aldım çokta işimize yaramıştı
Gamzekck isana normal kurutmayan bir temizleme jeli yani jellerden baska bisey de beklenmez zaten kurutmadan temizlesin yeter o da bunu saglıyor ama her zaman diyorum siyah noktanın en büyük sebebi yeterince temizlenmemesi ve buna maskeler vs haric en en iyi gelen sey cift asamalı temizlik yani 1 yag bazlı ürünle temizlemek birde üstüne jel bir ürünle temizlemek tabiki aksamları yapılmalı
rouge_ benim cildim aşırı kuru öyle böyle değil her yerim kuru saçlarım cildim vücudum ve burun içim hep kuru burnum bu yüzden çok kanar hatta , cildim de hep dökülür bende araştırdım Bioderma pembe yıkama jelini ve Bioderma kuru ciltler için olan nemlendiriciyi aldım ise yarıyor cidden yüzümde onu kullandigimda sahurdan iftara kadar dökülme olmuyor, yağ bazlı olanlara bakayım hemen alayım bir tane ikisiyle yikayayim o zaman olur mu öyle Bioderma ile yağ bazlı temizleyici yan yana