• Muhabbet
  • Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂

ayazz doğru diyorsunuz en iyisi benim trebdyol sudyenlerim dkdkskskskks

belladonna su termometresi banada saçma geldiği için hiç almadım ama oda olceri aldım çokta işimize yaramıştı

Gamzekck aynen öyle canım ama harcamalar varken borçlar varken gram alsak bile bize büyük kâr

Gamzekck benim de bi tam var ama kocam izin vermez ki kendime bir şey yapayım 😏😅

Biyiklim evet onca borcun harcın içinde iki ayda bir de olsa bir gram bir çeyrek alabilmek bile lux oldu artık ama olsun pes etmek yok alıyoruz kenara koyuyoruz sonra istediğimiz kolye ve kelepçeyi takıyoruz snsnskskskskjssj

Biyiklim valla tam seninse eğer yap gitsin bu kocaların hepsi aynı ama onun iznine bakarsak ohooo

Gamzekck isana normal kurutmayan bir temizleme jeli yani jellerden baska bisey de beklenmez zaten kurutmadan temizlesin yeter o da bunu saglıyor ama her zaman diyorum siyah noktanın en büyük sebebi yeterince temizlenmemesi ve buna maskeler vs haric en en iyi gelen sey cift asamalı temizlik yani 1 yag bazlı ürünle temizlemek birde üstüne jel bir ürünle temizlemek tabiki aksamları yapılmalı

rouge_ benim cildim aşırı kuru öyle böyle değil her yerim kuru saçlarım cildim vücudum ve burun içim hep kuru burnum bu yüzden çok kanar hatta , cildim de hep dökülür bende araştırdım Bioderma pembe yıkama jelini ve Bioderma kuru ciltler için olan nemlendiriciyi aldım ise yarıyor cidden yüzümde onu kullandigimda sahurdan iftara kadar dökülme olmuyor, yağ bazlı olanlara bakayım hemen alayım bir tane ikisiyle yikayayim o zaman olur mu öyle Bioderma ile yağ bazlı temizleyici yan yana

Gamzekck vucudumada Niveanin nemlendiricini kullanıyorum ama uzun süre nemli kalmıyor yetmiyor bana kutu kutu bitiriyorum yoksa pul pul dökülüyor cildim , senin onerdigin kirazlı olan nemlendiricisini alayım bari en azından güzel kokmuş olurum 😂

rouge_ buldum teşekkür ederim çokta uygun burada da fiyatı biodermadan sonra bunu kullanayım eger güzel gelirse bende hep buna devam ederim teşekkür ederim çiçeğim

Gamzekck valla benim eşim hep kullandıgım parfümüme bayılıyor ama artık benimle bütünlestigi için arada farklı sıktıgımda onu costuran kokular genelde victorias secret spreyleri oluyor birde the body shop cilekli kokularını kullandığımda yapısıyor olay hep yataga kadar gidiyor anlamadığım sekilde benimki bitmişti az once yeniden aldım setini birde kendi sevdigim kokusu moringa kokusu tam bahar bahar yaz yaz mis temiz düz cicek kokusu dedigim gibi eşin için istiyorsan victorias bak ama senin içinse baska marka bak cünkü bu marka ne kadar ciceksi yapsa da hafif seker kokusu hep oluyor bu arada erkekler net içinde cilek notası olan kokulara düsüyorlar bana güvenin

Gamzekck olur öyle birde avene cleanance comedomed kremine bak cok seviceksin eminim

rouge_ sana güveniyorum ama dediklerinin hepsinin resmini istiyorum dnsnsksjsjjssk bir de the body shop yazınca Trendyolda badi çıkıyor çok sinirleniyorum dmsnsmsmsmskns

Gamzekck tam benim annemin düğünde bana taktı. Bi yandan da annemin bana taktiği olduğu için kıymak istemiyorum aslında ☺️

Gamzekck haahahahahahah belki trden cekilmiştir the body shop google de aratsan ?