Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂
belladonna su termometresi banada saçma geldiği için hiç almadım ama oda olceri aldım çokta işimize yaramıştı
Gamzekck isana normal kurutmayan bir temizleme jeli yani jellerden baska bisey de beklenmez zaten kurutmadan temizlesin yeter o da bunu saglıyor ama her zaman diyorum siyah noktanın en büyük sebebi yeterince temizlenmemesi ve buna maskeler vs haric en en iyi gelen sey cift asamalı temizlik yani 1 yag bazlı ürünle temizlemek birde üstüne jel bir ürünle temizlemek tabiki aksamları yapılmalı
rouge_ benim cildim aşırı kuru öyle böyle değil her yerim kuru saçlarım cildim vücudum ve burun içim hep kuru burnum bu yüzden çok kanar hatta , cildim de hep dökülür bende araştırdım Bioderma pembe yıkama jelini ve Bioderma kuru ciltler için olan nemlendiriciyi aldım ise yarıyor cidden yüzümde onu kullandigimda sahurdan iftara kadar dökülme olmuyor, yağ bazlı olanlara bakayım hemen alayım bir tane ikisiyle yikayayim o zaman olur mu öyle Bioderma ile yağ bazlı temizleyici yan yana
Gamzekck valla benim eşim hep kullandıgım parfümüme bayılıyor ama artık benimle bütünlestigi için arada farklı sıktıgımda onu costuran kokular genelde victorias secret spreyleri oluyor birde the body shop cilekli kokularını kullandığımda yapısıyor olay hep yataga kadar gidiyor anlamadığım sekilde benimki bitmişti az once yeniden aldım setini birde kendi sevdigim kokusu moringa kokusu tam bahar bahar yaz yaz mis temiz düz cicek kokusu dedigim gibi eşin için istiyorsan victorias bak ama senin içinse baska marka bak cünkü bu marka ne kadar ciceksi yapsa da hafif seker kokusu hep oluyor bu arada erkekler net içinde cilek notası olan kokulara düsüyorlar bana güvenin