Bahtsizbedevi_ Biyiklim ben daha yapamadım burda su sıkıntısı var dünden beri sularımız kesik bırak bayram temizliğini mutfaktaki bulaşığı yıkasam bile yeter bana şuan 🤦♀️
Bahtsizbedevi_ Biyiklim aşkım hatayda her yaz keserler kışın verirlerdi şimdi hem kış hemde yazın kesmeye başladılar bide yıkımlar hala devam ediyo oyüzdende kesiyorlar diye düşünüyorum tam bi rezillik yaşıyoruz
yesilisevdotunukoru Biyiklim örtüyü koltuklara kullanıyorum hali içinde bir tane var kaymaz olmasına rağmen bu bahsettiğim halıya serince sürekli kayıyor sinirim bozuluyoruz dayanamayıp çıkarıp atıyorum köşeye 😂
Biyiklim yesilisevdotunukoru halın kaymaz taban olanlardan mı ondan olabilir belki benim mesela lastikli örtü kışlık halıya tam yapışıyor kalın ipek naylon mu artık neyse
yesilisevdotunukoru lgrth hayırlısı bakalım bize tayinler çok geç geldi bu yıl daha yer secmedik ama tahmin ediyorum eşimin nereleri seçeceğini 🥲
lgrth yesilisevdotunukoru hayırlısı inşallah gönlünüzce olur bizim yerler de yüksek ihtimal mayıs sonu belli olur haziran sonu da taşınırız
yesilisevdotunukoru Biyiklim kaymaz taban değil ama benim ortumde lastikli diğer halklarına takınca halıya yapışıp oturuyor asla kayma yapmıyor ama bunda sürekli her adımda kayıyor yani Allah’tan rengi örtünün renginden güzel de sermemeye değiyor gerçekten 😂