Bayram temizliği yapıldı mı 😂
Biyiklim örtüyü koltuklara kullanıyorum hali içinde bir tane var kaymaz olmasına rağmen bu bahsettiğim halıya serince sürekli kayıyor sinirim bozuluyoruz dayanamayıp çıkarıp atıyorum köşeye 😂
- Düzenlendi
Biyiklim aşkım hatayda her yaz keserler kışın verirlerdi şimdi hem kış hemde yazın kesmeye başladılar bide yıkımlar hala devam ediyo oyüzdende kesiyorlar diye düşünüyorum tam bi rezillik yaşıyoruz
lgrth hayırlısı bakalım bize tayinler çok geç geldi bu yıl daha yer secmedik ama tahmin ediyorum eşimin nereleri seçeceğini 🥲
yesilisevdotunukoru halın kaymaz taban olanlardan mı ondan olabilir belki benim mesela lastikli örtü kışlık halıya tam yapışıyor kalın ipek naylon mu artık neyse
Bahtsizbedevi_ Allah yardımcınız olsun inşallah canım 🤲
Biyiklim amin canım inşallah 🙏
Ev temizliğimi yaptım baklavamida yaptım bayramı bekliyorum pek tadı olmasada
Biyiklim kaymaz taban değil ama benim ortumde lastikli diğer halklarına takınca halıya yapışıp oturuyor asla kayma yapmıyor ama bunda sürekli her adımda kayıyor yani Allah’tan rengi örtünün renginden güzel de sermemeye değiyor gerçekten 😂
Gamzekck yün ise yikanmali yani iki sene falan ama elyaf ise bu hazir yorganlar havalandirman yeterli ve tabiki duzenli yıkanmalı ben iki sene önce elyaflarimi yikadim hepsini bu sene havalandircam misafir yorganlarini cocuklarinkini yikayacam sadece
Çalışıyorsan sorun etme canim yorgan yikama yapan yerler var bı hali yıkamacılara sor onlar bilirler yerlerini
Biyiklim ahaha 😂
Yazin o sıcakta valla dayanilirmi bilmem
Biyiklim öyle üsten temizliycem sadece ya 🥺
perimasali802_ ben hiç annemle kaynanama sormadım nasıl yapmazsin nasıl bilmezsin demesinler diye , yunumde var elyafimda elyafı nasıl yıkıyorsunuz makinaya mi atiyorsunuz direk yoksa açıyor musunuz leğene koyup mu yikiyorsunuz
perimasali802_ üç yıldır evliyim dört olucak sadece havalandırma yaptım 😫😧
Gamzekck yün sicak havalarda acilir canim bir gece soğuk yada ilik suda beklet
Ertesi gün yün sodasi yada Arap sabunu olur bu sivi deterjanlar varya narin olanlar onlardan kullan iyice onunla yika durulama yap güneşe ver kuruduktan sonra elinle yada bir sopa ile iyicene döv biribirnden açılsin
Elyaf ben açmıyorum balkona atıyorum leğene koyuyorum ayni bu işlemleri yapıyorum iyice durulayip hemen asıyorum ki leke yapmasin muhakkak güneş olmali yoksa iz kalir
Gamzekck yani bence bu yil yika canim
Ve annenle konussan daha iyi olucak sonuçta sana öğretmesi onun görevi canım cekinme asla
perimasali802_ annem çalışıyor çok zor dönemden geçiyor bir de çok titizdir sorsam hicmi bişi ogrenmedin diyip azarlar 😂😂