dertetmempertederim Ay vallaha o kadar maço bi eşim olsun istemezdim sürekli libidonu fantezilerini baskılamak bi aradan sonra sıkar insanı. Ama sizde vazgecmeyin açılın eşlerinize belki cıkarlar o magaradan birgün😂
Vibratör kuullanmak istiyorum
tontisko zaten ondan habersiz sipariş ettim şimdş reglim ama bide beğenmedim başka sipariş etcem şimdi evde olmadığı gün teslim alıyım diye hesap yapıyorum ama çikarıcam yani boş boş napcam tek başıma alışcak yapcak bişey yok ben ona ayak uyduruyosam o da uydursun dimi aşko😅
dertetmempertederim Kız niye bos bos napıcaksın eşin nerde😂
tontisko çalışıyoooorrr şimdi yok canım boş boş napcam derken kendi kendime kullanamam yani onu dedim 😂 boş olur mu gülüm 🤣🤣
dertetmempertederim Benimki şuan yanımda sarılıp uyuyor kös kös😂😪 cok sinirim bozuk ya 2 haftadır reglin bitmesini vekliyorum libidom tavan ve anca o indirebilir ama o uyuyorrrrrrrr☹️☹️
- Düzenlendi
tontisko bende bi hafta erken oldum 😒 iki hafta da baya fazla benimde öyle olcak ama napak 😟 uyandır atla üstüne
dertetmempertederim Ben yine bi şansımı deneyeyim dur 🤣
Bu gerizekalı bırak uyuyayım diyor kızlar🤣🤦🏻♀️ nazar degdi galiba
tontisko dene dene 🤣
tontisko acıma yapış ahshsh
dertetmempertederim Kız reddedildim yine aman olsun bende onun en istekli oldugu vakitte reddederim🥲
tontisko bende sanem değilim hem kandırılamam da malum regl zamanı 😂😂😂 adamı bi dürtelim bakalım 😅😅
elsa57 bende yok😂😂
incinmissindedi şaşırtıcı denemeye çekiniyorum ama merak etmeden de duramıyorum bshshdh