• +18
  • Vibratör kuullanmak istiyorum

aslimooo Bende almadım eşim uzaktan yönetilen vibratör alacagım sana diyor ben işteyken sen koyarsın ben oynarım diyor😂😅

tontisko vay be milletin cinsel hayatına bak bir de benim ya kocam görürse korkuma bak vay anasını bee 😂😫😫

Gamzekck Bence sen cok büyütüyosun biraz açıl eşine tepkisine bak bakalım canım

tontisko belkide bacım biz görmedik böyle şeyler 😂😂

tontisko yaaa çok iyi ayrı bi heyecan katar aslında denenebilir 😍😂

aslimooo Aynen sürekli gir çık sadece çok monoton. Kocaların da bu fantezilere açık olması lazım. Ama benimki bugun beni reddetti ya🙄 10 gün reglden sonra isteğim kactı diyor😂

dertetmempertederim Ay vallaha o kadar maço bi eşim olsun istemezdim sürekli libidonu fantezilerini baskılamak bi aradan sonra sıkar insanı. Ama sizde vazgecmeyin açılın eşlerinize belki cıkarlar o magaradan birgün😂

tontisko zaten ondan habersiz sipariş ettim şimdş reglim ama bide beğenmedim başka sipariş etcem şimdi evde olmadığı gün teslim alıyım diye hesap yapıyorum ama çikarıcam yani boş boş napcam tek başıma alışcak yapcak bişey yok ben ona ayak uyduruyosam o da uydursun dimi aşko😅

tontisko çalışıyoooorrr şimdi yok canım boş boş napcam derken kendi kendime kullanamam yani onu dedim 😂 boş olur mu gülüm 🤣🤣

dertetmempertederim Benimki şuan yanımda sarılıp uyuyor kös kös😂😪 cok sinirim bozuk ya 2 haftadır reglin bitmesini vekliyorum libidom tavan ve anca o indirebilir ama o uyuyorrrrrrrr☹️☹️

tontisko bende bi hafta erken oldum 😒 iki hafta da baya fazla benimde öyle olcak ama napak 😟 uyandır atla üstüne

Bu gerizekalı bırak uyuyayım diyor kızlar🤣🤦🏻‍♀️ nazar degdi galiba

lolopoo Kız baksana gözüme uyku girmiyor adamın umrunda dgl😂 kesemem yine bana lazım🙄. Ama bende onu fena edip reddetmesem benim adımda feyza degil.🤣