• +18
  • Vibratör kuullanmak istiyorum

tontisko çalışıyoooorrr şimdi yok canım boş boş napcam derken kendi kendime kullanamam yani onu dedim 😂 boş olur mu gülüm 🤣🤣

dertetmempertederim Benimki şuan yanımda sarılıp uyuyor kös kös😂😪 cok sinirim bozuk ya 2 haftadır reglin bitmesini vekliyorum libidom tavan ve anca o indirebilir ama o uyuyorrrrrrrr☹️☹️

tontisko bende bi hafta erken oldum 😒 iki hafta da baya fazla benimde öyle olcak ama napak 😟 uyandır atla üstüne

Bu gerizekalı bırak uyuyayım diyor kızlar🤣🤦🏻‍♀️ nazar degdi galiba

lolopoo Kız baksana gözüme uyku girmiyor adamın umrunda dgl😂 kesemem yine bana lazım🙄. Ama bende onu fena edip reddetmesem benim adımda feyza degil.🤣

tontisko bencede yapmalısın biz reddede biliriz ama onlar reddedemez aşırı sinir olurum ben sinirden uyutmam 😂

lolopoo İşte ben sürekli kananlardanım🤚🏻🤦🏻‍♀️ ne yapıp edip beni deli ediyor bende aldanıp veriyorum ama bende yeın gecelikleri giyip uyuyacam. Tabi birseyler uyutmuyor da ama kesin kararım😂🥳

tontisko bende sanem değilim hem kandırılamam da malum regl zamanı 😂😂😂 adamı bi dürtelim bakalım 😅😅

tontisko yaa kötü olmuş regl olan benim sana ne dert girdi deseydin ya 🤦🏻‍♀️o bende bu gece benimkini reddettim uyudu uyudu sahur yapmışız kalkmış ezana yarım saat kala yanaşıyor öteye git dedim ne yapacan 2 dakika da bitirecen mi 😂

Merhaba,aslında bir marka önermek saçma olut çünkü hepsi çin malı ama başlangıç seviyesi olarak titreşimli durex’in bir vibratörü var. Onu deneyebilirsin çok güçlü