aykirikadin aşkım benim eşimin ailesi de evet görgüsüzdü aç gözlülerdi zengin olmalarına rağmen oğullarını yemeye alışmışlar yemeye devam ediyorlardı ama onlardan yana çok bi sıkıntım yoktu çünkü ex kocam evlerden ırak neler neler yaptı yaşattı ben ailesini bir şey almış almamış ona takılmıyorum bile ama bi laf var ya erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın diye o çok doğru ben hiçbir şey istemedim ihtiyat ettim çekindim ama ablaları anneleri hiç çekinmedi gezmeye onları götürdü alışverişe hediyeler onlara alındı ben evde köle gibi temizlik yemek ütü yaparken onlar keyif çattı ağzımı açıp tek kelime söylemedim işte mallığıma kızıyorum belki gözüm açık olsaydı kendi değerimi böyle düşürmezdim buna çok kızıyorum kendimi affedemiyorum
Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım benim şükür kurtuldum önümde uzun bir yol var kızımla ailemle mutluyum ama artık aşık olmak sevmek sevilmek değer görmek istiyorum Allah korkusu olan gönlüme göre biriyle hayırlısıyla kolaylıkla helalinden inşallah 🫶🏻💕