sanslikralice Allah nasıl çıkartıyo… başlarına kötü bişe gelmesini istemem sadece görüşmemek isterim ayda yılda 1 olsa kafi 😂 seslerini duymak bile beni günlerce hasta etmeye yetiyor biz eşimle başardık onla iyi olalım yeter bana

sanslikralice kp çalışmıyor daha yaşı çalışamıcak kadar büyükte değil anca bi tarafını devirip yatsa evleride kendilerinin kv daha bizden para ister biz ayın sonunu getiremeyiz ailsm olmasa valla ben çok zorlanırım her şeyimi alırlar evimin eksiğine kadar Allahtan bazen sopan koyar sarımsak koyar ajxhsh köyden çağla falan getirir kp bana 😂

o_hayat_benim rabbim borçlarından kurtarsın tez zamanda inşalllah
    Allah onun yanına bırakmaz sen rabbime güven önüne bak işin varsa sıkı sıkı sarıl çalış her şey yoluna giriyor inan bana ben o pislikten ayrılalı 4 sene oldu hamileydim dolandırılmıştım çöpüm dahi yoktu maddi manevi her yönden çöküntüdeydim üzüldüm ağladım isyan ettiysem rabbim affetsin ama namazımı hiç bırakmadım sürekli dua ettim zikir çektim o zamana göre her bakımdan çok daha iyiyim şu an kendime kızıyorum neden kendimi hamile halimle o kadar üzmüşüm diye ama yaşanacak acı her türlü yaşanıyor maalesef
    Ben rabbime inandım ona sığındım her şeyi ona bıraktım şükür ben şahlanış dönemine girdim her yönden yükselişteyim maşallah diyeyim ama o 2 senedir hapis yatıyor o çarptığı paraları yiyince başı göğe erecek sandı ben hamileyken çok beddua ettim gençliğinin hayrını görmesin diye şükür göremiyorda rabbim yediklerini misliyle çıkarsın hala hakkım helal değil ama düştüğünü görmek bi nebze de olsa içimi rahatlattı sen de rabbime güven ona bırak zamanla her şey geçer yerine daha iyisi olur

Bubenimoykumm bence kimse bi şey istemese herkes üzerine düşeni gönlünden geçeni yapsa daha iyi olur çünkü şu an herkes birbiriyle yarış içinde bu da maalesef ilişkiler kötü etkiliyor

lolopoo önemli olan o canım siz eşinle iyi olun geri kalanda maddi manevi zarar veriyorsa biraz geri çekilin mesafenizi koyun kendi çekirdek ailenizde huzurluysanız gerisi boş

sanslikralice bende yatıp kalkıp beddua ediyorum bi kızımız var ayrıldığımızdan Beri asla bir katkısı olmadı aksine bide zor durumda bıraktı allah da onun işini rast getirmesin inşallah

sanslikralice Aşkim. Mom kids te hatırladim.
        Bak sen sex ve erotizmden dolayi o çukura düştün aklın ve fikrinle hareket edemedin.çektin o zalimin zulmunu.
        Allaha şükür kurtuldun.
        Sana yalvariyorum.sex için fik fik için arz ve isteklerin için canli kanli şey için yanlış evlilik yapma.
        Sen hem dinine sadik hemde akılli bir hemcinsimizsin.
        Senin şefkat ve merhametin çok fazla kendini ihmal etme..
        Seni peridede sık sık görmek mutlu etti.

aykirikadin ay yok ben hiç mom kids yüklemedim😅 sex ve erotizm için de evlenmedim… ex kocamla sevgiliydik sonra nişan düğün sex hayatı da evlilikle birlikte iyi oldu tabi ama onun için evlenmedim yanlış anladın ya da birisiyle karıştırdın herhalde
          Evet şu an sex hayatımı özlüyorum ama bunun in evlenecek değilim sexden çok sevmek sevilmek merak edilmek bir sıcak yuva kurmak bunun özlemini çekiyorum…
          Nasibimde varsa olur yoksa her şeyin hayırlısı tabi ki☺️

sanslikralice bana da eskiden çok saygısızca ve saçma gelirdi ama şuan 5 yıllık evliyim ve keşke agzimi açıp liste yapıp verseydim diyorum çünkü öyle olmadığı zaman kendi ellerinde hamur gibi oynuyorlar zaten bi istediği yok diyorlar çatır çatır evini diyenleri görüyorum ve helal olsun diyorum o yüzden ne varsa söylemek dizdirmek lazım bilsinler herkes yerini

mrvehl çok haklısın kendi değerimizi maddiyatla ölçmüyoruz ama karşı taraf haddini biliyor… eğer bir şey istemez her şey tamam dersin değerim kıymetin olmuyor