sanslikralice işte sende benim dedigimi diyorsun aslında bak kendinden ödün vermişsin onları alıstırmıssın evlendikten sonra tarzım bile degişti diyorsun niye degişsin standartlarını düsünme eşinin ailesinden de bisey ne iste ne bekle eşin alsın aslında senin gibisi en dogrusu gorgulu mütevazi iyi niyetli birisin bu yorumlarından da belli zaten ama maalesef iyi niyetinden dolayı kendinden ödün verirsen tepene biniyorlar
Evlenirken her şeyi istemek
sanslikralice bende evlendiğim zaman böyle yapmıştım hiçbişey istemedim eşime üzülmüştüm borca sokmamıştım sonrasında rezil olan ben oldum bu devirde herşeyi isteyeceksin ben mehirimi bile gram altın istedim onu bile boşanırken talep etmedim çok pişmanım hala
rouge_ canım cahilliğin verdiği bi şey mi çok mu seviyordum kör mü oldum bilmiyorum ama eşim iyi bir manipülasyoncuydu hep aşağıya çekmeye çalıştı gereksiz kıskançlık bende kavga etmesin diye her dediğine tamam dedim en basit örnek kıyafetti… yoksa mal mülk hepsi boş önce insan olması gerekiyor
o_hayat_benim canım ben boşanırken çöp almadım hatta dolandırdı beni parasızlıkla korkuttu ama noldu biliyor musun Allah çok büyük ben şimdi sefa sürüyorum çalışmıyorum da babam bize gül gibi bakıyor şükür altımda arabam cebimde param gezebiliyorum mutluyum her şeyim var ama o hapiste Allah kimsenin ahını kimseye koymuyor benim de her şeyim mehirim kaldı zehir zıkkım olsun iki dünyada da hesabını veremesin veremez de
sanslikralice tam da az önce nişan fotoğrafimi buldum bir tane ve o kadar üzüldüm ağladım ki anlatamam hicbisey istemedim bende şimdidikileri görünce ne kadar salakmisim diyorum ve ben evlenirken kaynanam hicbisey yapmadı yaptırmadı ama gorumcem evlenirken herşeyi noktasına kadar istedi yaptırdı içimde kalan o kadar şey var ki ahh ahh hakkım helal değil kimseye
sanslikralice Amin amin. Ama biliyor musun böyleleri de mutlu değil yuvalarında o yüzden böyleler ve kendilerini böyle mutlu etmeye çalışıyorlar
Acibaal canım eşinle evliliğiniz iyiyse sana değer veriyor seviyor sayıyorsa bunları hiç düşünüp canını sıkma bile boşver Allah bırakmaz senin hakkını işte insan o zaman cahil oluyo sanırım istemiyor aile sözü dinlemiyor sonradan pişman oluyor ama iş işten geçmiş oluyor ama olan olmuş artık önünüze bakın eşinle iyiyseniz gerisi boş
elisaa48 valla bilmiyorum canım herkes yuvasında mutlu mesut olsun
Bi sıkıntıları varsa da duymadım olsa da demezler çünkü en muhteşem onlar 😂
sanslikralice aman kendilerini muhteşem gösterirler inanma çevremde gördüm öyle değiller 😂
sanslikralice ahh ahh keşke bende daha güzel bi düğün yapsaydım daha güzel bi yere tatile gitseydim gelinliğimi istediğim gibi giyseydim hepsi içimde kaldı eşim zorlanmasın diye sustum her şeye bizde hiç bişe istemedik düğünde takılan altından bile destek çıkmadılar kv koluna çeyreklerle bileklik dizmiş eşimde de arkadaşlarından gelme 5 tane mi 4 tane mi çeyrek vardı tüm borçlar tüm yük üstümüze kaldı çok şükür ailem destek çıktı biraz tv aldılar çoğunluk benim eksiğimi aldılar halılarımı aldılar ama maalesef diğer taraftan tripten kötü sözden başka bişe yok , manevi bile hiç yanımızda olmadılar Allah görüyor..
sanslikralice ben 20 yaşında kaçarak evlendim kaynanam ile yaşıyorum sağolsunlar herşeyi sundular
eşim beyaz eşya istiyor musun?
Kaynanam geldiğim gibi beni kızı bildi mağazalara sokmaya kalktı alışveriş yapayım diye
Yatak odamı kendim gittim seçtim kaynanam ne geldi ne karıştı
Bilezik almaya gittik kaynanam geldi hic karışmadı
Şimdi oğulları 1 hafta tanışıp konuştuğu kızı karım olacak diye kapılarına getirmiş ve hizmette hiç kusur görmedim. Beyaz eşya almadım mağazaya girmek istemedim ben bu yaşıma kadar pazardan giyindim bunu bile bile görgüsüz gibi mağazaya girmek istemedim. 2 parca bişey alaçam diye.Ben hiç gocunmam kaynanamın küçük oğlu var şuan onun beşiğini kullanıyorum istiyorsan sıfır al istersen bunu kullan dediler. Lüks olanı da sundular ama beşik varken beşiğe vereceğim parayı altın yapıp oğlumun diye kenara koydum.
Şimdiki halimiz gayet iyi şükür çok rahatım
Yani demek istediğim değer görmenin herşeye hayır demek ile alakası olmadığını, seninle değil karşındaki insanın yapısı karakteri ile alakası olduğunu düşünüyorum.
elisaa48 bu hayatta zaten ne muhteşem ki değil mi😂 bu gereksiz çaba niye yani
lolopoo bu hikaye bana birini hatırlattı.. yengemin ablası oğlunu evlendiriyor ama hiçbir şey yapmadı kocasının durumu da iyi 3 tane tırları 2 tane evleri var neyse altın takmıyorlar üstüne eşyaları oğulları taksitle almış annesigil düğünü bile yapmadı bir de üzerine görgüsüz gibi kendisine bilezik alıp taktı kaynana boy boy fotoğraf attı Geline nispet yapar gibi sonra geliniyile oğlu boşandı kaynanasının da uzun bi aradan sonra altınları çalındı… yani üç günlük dünya erkek ailesinin durumu varsa gücü yettiği kadarıyla yapsa kimsenin aklında gönlünde bir şey bırakmasa güzel olur ama maalesef herkes bir tuhaf
ayazz maşallah canım sen kıymet bilene denk gelmişsin eğer ben kaçarak eski eşimle evlenmiş olsaydım eve değil bodruma götürürdü 😂😂😂
- Düzenlendi
sanslikralice gız öyle deme bu zaman da kimse bodruma gidemiyor 😜😄😉
Şaka maka gerçekten iyi insanlara denk geldim arada kaynanam ile tartışıyorum ama olsun konu ben olmuyorum eşim ile tartışıyor pohpolamamı istiyor kocası ile tartışıyor pohpohlamamı istiyor yani kavga ederken araya girip onu tutmamı istiyor ama bende yapmıyorum çünkü çoğu zaman haksız göz göre göre de haksız olanı tutmak da istemiyorum bunun için kavga unutuluyor konu bana dönüyor sen neden araya girip 2 laf etmedin beni korumadın diyor tek kusuru da bu olsun diyorum kocamla arama girmiyor yememe içmeme aldığıma gezmeme karışmıyor 6 aylık oğlumu bırakıp gezmeye gidiyorum o günlerin hatrına katlanmak diyelim😁😁
Aşkım istemek var istememek var.
Eğer eş ailesi sana değer veriyorsa seni şefkatle yüreklerine saklıyorlarsa almazsın.Dünya nedir ki Dünyada ki eşyalar değerli bolsun.
Ama seni hiç sayıyorsa eş ailesinin gözünün yaşına bakmıyacaksin.
Bende hiçbir şey istemedim ama keşke istese idim.
Bizimkiler de çok zalim çıktılar onlar yüzünden gurbete gittik.
Sen exten kurtulumuşsun seni tebrik ediyorum.
Kızınla inşallah yeni bir kısmetle hayatınin cennetini yaşarsın inşaallah
ayazz aşkım bodrum derken tatil beldesi değil anasının evinin alt katı😂😂 ben ayrı ev istedim param yok kira ödeyemem dedi ona da tamam dedim annesinin alt katına oturduk bir de kaynana belası vardı başımda neler çektim neler
Senin kaynana benimkinin yanında melek kalıyor idare edilir😂😂
Benim kaynana evimden çıkmazdı kafasına göre girer çıkar ne var ne yok toplar giderdi
Oğluna naz niyaz yapardı bende bir şey görsün aynısını aldırırdı hatırladıkça cinnet geliyor
aykirikadin aşkım benim eşimin ailesi de evet görgüsüzdü aç gözlülerdi zengin olmalarına rağmen oğullarını yemeye alışmışlar yemeye devam ediyorlardı ama onlardan yana çok bi sıkıntım yoktu çünkü ex kocam evlerden ırak neler neler yaptı yaşattı ben ailesini bir şey almış almamış ona takılmıyorum bile ama bi laf var ya erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın diye o çok doğru ben hiçbir şey istemedim ihtiyat ettim çekindim ama ablaları anneleri hiç çekinmedi gezmeye onları götürdü alışverişe hediyeler onlara alındı ben evde köle gibi temizlik yemek ütü yaparken onlar keyif çattı ağzımı açıp tek kelime söylemedim işte mallığıma kızıyorum belki gözüm açık olsaydı kendi değerimi böyle düşürmezdim buna çok kızıyorum kendimi affedemiyorum
Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım benim şükür kurtuldum önümde uzun bir yol var kızımla ailemle mutluyum ama artık aşık olmak sevmek sevilmek değer görmek istiyorum Allah korkusu olan gönlüme göre biriyle hayırlısıyla kolaylıkla helalinden inşallah 🫶🏻💕
sanslikralice benide dolandırdı hain köpek bisürü kredi çekti üzerimden ödemedi şimdi kaldı öyle icraya vermişler tüm banka hesaplarıma bloke konuldu Allah yanına bırakmasın onun