rouge_ şuan çevremde maalesef yok hepsi kapalı sanırım onlarda kullanmıyor

incinmissindedi olsun ütü yap o zaman eger yapabilirsen bir yerini veya sacını yakarsın diye cok korkuyorum 🥹ısı koruyucu olmadan fön bile yapmıyorum cok üzülürüm valla 🥹

rouge_ ya zaten saçım da çok kırık oluşmuş yansada bişi olmaz kestirecem zaten, o yüzden bikaç defa düz yapmak istiyorum

incinmissindedi cnim saç duzlestirmeye niyetin varsa trendyolda bile 400 tlye fönlü tarak falan var kuafördeki etkiyi alamazsın ama kullanılır yani ütü ile ne uğraşacaksın yarım saat sonra duş alcan zaten ahahahaha

vahsikelebekk henüz deil daha çocuklar uyumadı ama şansıma bugün sular kesik eşim oruç tutuyor belki yapmam bugün 😂😂 ,zaten başım ağrıyor bugün

kukulii87 bi bakcam onada pratikse eger alırım, lazım oluyor 4 yıla giricez ilk defa saçımı düzleştiricem dedim şansıma sular kesik 😂😂

incinmissindedi haahha kürt kızı gelin giderken çarşı pazar kapalı olurmuş diye bir sözü var eskilerin sana tam öyle olmuş askım sular kesik baş ağrısı oruc komboo😂 trendyolda cok uygun düzleştiriciler var al elinin altında dursun arada süpriz yaparsın kocana hem bazen insan kendini iyi hissetmek için bile saç baş yapıyor 😘ortaokulda saçımı ütüyle düzleştirmek istedim sol kulağımı yakmıştım boynumla beraber izi hala duruyo lütfen dikkat et 💕💕

aynoluyonoluyo hahaha banada öyle oldu vala sanırım 😂😂😂. oruç benim için sıkıntı deil hamileyim diye tutamıyorum zaten de eşim tutuyor ve sabah erken işe gidiyor , bende ortaokulda bikaç defa ablam yaptı bana o yüzden yakmadı bu sefer kendim deniyecem inşallah kazasız yaparım da bugün kaldı yarına inşallah 😂

incinmissindedi aşkım yaptın mı yapmadın mı bilmiyorum ama çook dikkat et kafa derin yanabilir buhardan nerden biliyosun deme bizzat yaşadımmm 😂🫣

incinmissindedi kız ütü nedir onun sıcaklığı çok fazla tek başına deneme yakınlarda kuaför yok mu düz fön çektir bir tane de düzleştirici iste kocandan alsın her şeyi kadınlar yapıyor üzülüyorum bak kendine zarar verebilirsin yanabilirsin kocanla ilişkiniz güzel olsun istiyorsun anlıyorum akşam 5 buçuk 6 gibi kuaföre git fön çektir hatta kocan gelince çık çocukları ona bırak makyajını yap çocuklar uyuyunca geceliğini giy çık karşısına ama sakın ütü ile deneme kırığın olabilir kuaför onu da alır sen hamilesin bi de deneme evde öyle şeyler tek başına
                  Hep kadınlar erkeği memnun etmeye çalışıyor bu da güzellikle doğrudan orantılı işte kocandan bir düzleştirici ya da versin fön parasını hiç çekinme

lolopoo biliyorum biliyorum dikkat etmek lazım bende derine inmem uçlardan yaparım 😅

sanslikralice fazla derine inmiyecem canım tek başıma beceremem,ki zaten kestirecem saçlarımı bikaç defa oynayacam kestirmeden önce. Merkeze gitsem alırım böyle günler için lazım oluyor, kuaföre uzagiz canım ben köydeyim eşimde saat 6 gibi anca evde oluyur 6 buçuk gibi iftar okunuyor o yüzden gidemiyorum maalesef