Kızlar merhaba eşim bugun gırbetten geldi zaten güvenmiyordum instagram arama kısmına bakayım dedim ebru Turgut diye bi kadını 8 defa aramış ne yapacağım bunun bence bi açıklaması olamaz akıl verin uyku haram oldu ben onu dört gözle beklerken o neler yapıyor Allahım☹️

dertetmempertederim instagram arama kısmında kadının adını aramış ama hani bi insanı tanımazsın ya israrla bulmak istersin öyle bişey gibi farklı ama aynı isimle 8 kişi var sorsam da dediğim gibi bi açıklaması olamaz yani ne diyeceğini çok merak ediyorum yarın sorucam

egce hhhhheee anladım canım tabiki bi açiklaması olamaz ama belki başka bişeydir kötü bişey değildir inşallah ya 💕

• egce bunu yanıtladı.

egce kadının da adını soyadını vermişsin simdi burda cıkıyormus 🙃kocana bisey deme ama pesinde ol dersen uyandırırsın onu bak bakalım o kadının profiline nerde yasıyor eşinin geldigi yerde mi yasıyor falan filan

• egce bunu yanıtladı.

rouge_ çıksın da yolayım onu burda😏takipteyim ona söylemedim instagram şifresini aldım yanımda şuan ne boklar yiyor öğreneyim bu arada 8 farklı ebru turguta bakmış yani tanımıyor sanki ve 8 farklı kişi var orda

egce belki okul arkadaşlarından biridir aklına gelmiştir merak etmiştir ya da öğretmeni falandır ya da arkadaşının exi olabilir söyleyememiştir sana ne biliyim bu kadar iyi senaryo geldi aklıma 🤷‍♀️

• egce bunu yanıtladı.

firdevskartal yani bence de utandırmamak için üstelememiş kocasına ama kadın eline geçse neler yaparmış.

egce kocana üstele ondan geçiyor bu meselenin kökü utandır ki bi daha böyle bi bok yiyemesin. Gurbete gitti kadın ismi araştırıp geldi ne anlarsın bundan? Bi daha gittiğinde o kadını bulmayacağının görüşmeyeceğinin garantisi ne? Yanında da değilsin ayrıca yani.

firdevskartal nerenden çıkarıyorsun pardon bilip bilmeden belki sevgililer belki kadın baştan beri onunla duyar kasmaya bayılıyorsunuz düzgün konuş bir de hemcins hemcins diye kıvranıyorsun da konuşmaya gelince yok o kafa

ooopitipiti birbirinizin sırtını sıvazlayacağınıza fikir verin hemcinsinize malum çok savunuyorsunuz yaaa

vahsikelebekk yani bence de utandırmamak için üstelememiş kocasına ama kadın eline geçse neler yaparmış.

Şaka bağabında söyledim kadına ne yapabilirim ya bu kadar abartmayın da sizden yardım isteyen birine kırmadan fikir verin

egce yalandan kim ölmüş. Ayrıca onun telefonundan instagramına kim girip defalarca ondan habersiz aratma yapabilir, ki yapılmış olsa bile kendisi girip görmemiş mi yani, bu kadar inanma derim kocana sonra sen üzülürsün, kolayca kandırdım diye sevinir daha fazlasını yapar.