egce erkek yalanı ya hani derler ya yatakta bassan yine yalan soyler diye zaten mert olmaya gelmez kacak dönüşür onlar inanma salak yerinr koymasına izin verme tatlım.. biraz burnu sürtsün bence

• egce bunu yanıtladı.

egce vala canım erkekler hep yalan Söyler şimdi üstüne düşme sal ama korkut, çalıştığı şehirde böyle bi kadını bulmuş olabilir isim olarak da arıyor işte bulabilirim belki diye. yada eski okul arkadaşı fln da olabilir.

• egce bunu yanıtladı.

Sevde_20 canı sıkılmış bakmış beyefendi kim diyorum bilmiyorum diye kendini haklı çıkarma çabasında

egce konusma eskisi gibi olma itiraf edene kadar hemen sindirme yaptıklarını sineye cekme berme hatta uzak ol pesinden kossun ozur dilesin o cabalasın senin icin yoksa hep cepte görür seni..

• egce bunu yanıtladı.

Sevde_20 öyle yapıyorum zaten seni seviyorum falan diyor yüz vermiyorum ama hala da söylemiyor

egce erkeğin sözüne degil davranışına bakmalı benimkide gülüm balım vs vs… ama davranışı hic alakası yok adam olana kadar yüz verme bırak o seni kovalasın valla bende eskisi gibi degilim en iyisi biraz soğuk yapmak…

egce gurbetten geldi dedin ya, otobüs/araba/uçak yolculuğunda seyahat ederken tanışmış hatta tanışmamış bile kadının adını duymuş da kadını merak edip aratmış gibi sankiiiii

Coolness bilmiyorum hala da öğrenemedim ama takipteyim instagram şifresi bende o gidince takipe devam edicem

egce çok bişey çıkacağını sanmıyorum, o isimde birisini görmüş duymuş hesabını aratmış, dert etme kendine bence

• egce bunu yanıtladı.

Coolness yok yok canım ondan değil yani bi kadın olarak aratması dokunmaz mı sence