Sorsana illa bi açıklaması vardır yalan ya da doğru ama sakın kavga etme hemen tepene çıkmaya çalışır
ters bir durum varsa bile yarın bir gün ortaya çıkar canım sen içini ferah tut
Bi kadını aratmış
egce tamam da bunun suçlusu sadece kadın değil senin kocan.! Kocan evli olduğunu kabul ederse hiçbir kadını aramaz. Yeminler etti diye inandıysan elimde satılık köprü var istersen
egce asla yaşamadım gibisinden konuşmadım basıma geldiği için yorum yaptım benim basıma geldi hemde hiç yapmaz bana köpek gibi aşık dediğim zamanlardı ama Allah yüzüme baktı demekki kurtuldum çok şükür şuan daha mutluyum ve bence sende bu işin peşini bırakma öğren neyin nesiymiş ve asla affetme yanlış bi durumsa
egce anladım canım ama nasıl bilmeyebilir bu erkeklerin bi bok yedikten sonra yok bilmiyorum bilmiyorum demeleri yok mu insanı sinir ediyo sen bilceksin ben mi bilicem salakk bilmiyomuş aptallar ay sinir bastı yaa Allah bütün erkeklerin belasını versin kendilerinden başka bela yok ki o yüzden erkekler zaten pislikler
firdevskartal ne biçim konuşuyorsun muhattap olamam seninle değerli fikirlerini kendine sakla
o_hayat_benim affetmiyorum zaten öğrenmeye çalışıyorum asla da peşini bırakmam o her ne kadar yeminler etse bile
dertetmempertederim Allah onun belasını her yerden versin inşallah bu mübarek günlerde bile gözyaşım dinmiyor
egce benimkinin de versin anasını satim inşallah ne bok yediği ortaya çıkar ayyy sen o postu açan kişi değil misin yaaaaaa şimdi hatırladımmm ah canım 🫂
egce kocana karşı söylediğim gerçekler zoruna gitmesin. Kadın aratmamış kocan aramış belki de gittiği yerde evli değilim dedi ;)
egce sordun mu peki ne dedi yada nasıl bi savunma yaptı
dertetmempertederim hangi postu
o_hayat_benim sordum tabi bilmiyorum dedi sevgilin mi dedim yok dedi yemin billah bilmiyorum dedi aklım şaştı napacağımı bilmemedim
egce gurbetteki eş
dertetmempertederim evet evet benim oo 😞
egce yyaaaahh wp web indir gitmeden de bak madem napıyo ne ediyo bilmiyorum şimdi ne fikrin var bilmiyorum ama
dertetmempertederim o nasıl oluyor wp web
egce https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp.web.dual.app.scanner
Bunu kendi telefonuna indir, uygulama indirilince uygulamayı açıcaksın eşinin telefonundan whatsapp uygulamasını açıcaksın ayarlardan eşinin qr kodunu aç sende ki uygulamadan okut daha sonra uygulama da kocanın wpsi açık olcak ordan her şeyi görürsün tüm mesajları bi kere filan eşine bildirim gitcek onu sil daha bişey olmaz inşallah karışık anlattıysam anlamadığını tekrar sor uygulama da adım adım da gösteriyo zaten
egce yazdım ama onay bekliyo falan diyo
Bi uygulama web tarayıcı diye de çıkıyo indircen onu eşinin de wpsinden qr açık okutucaksın uygulama da adım adım ne yapacağın yazıyo zaten 💕
dertetmempertederim tamam canım çok saol