• Muhabbet
  • Tesettürlü bayanlar 🙋‍♀️

lgrth buralarda sıcak oldumu tam oluyor ama türkiye sıcagı gibi degil tabi bende zaten yazları burda olmuyorum genelde baska yerlere gidiyoruz nem falan farketmiyor bana sıcak olsun nasıl olursa olsun 😂

Smartlady çok şükür kurtuldum canım rabbim böyle erkeklerden tüm kadınları korusun Allah öylelerini ıslah etsin
    Burada post açıyorlar okuyorum kendi geçmişimi görüyorum neler yaşadım travmalarımı inan yıllar sonra atlatabildim benim gibi olanlara çok üzülüyorum şu an ne kadar şükretsem az

perimasali802_ kadın olmak = magazalarda hic bisey almasan bile gezip bütün ürünlere goz atma terapisi ,bütün derdimizi bir alısverisin silebilmesi, en ufacık paketi bile dört gozle bekleyip mutlu olmak, tertemiz kokan yeni yıkanmıs nevresimlerin içinde uyumanın verdiği mutluluk, sacı yaptıktan sonra gelen o ozguven, yeni alınan dus jelinden sonra hemen banyo yapma istegi ve daha fazlası ..napıyım ben erkek olup parfüm yerine bir Deodorant sıkıp bütün gün calısıp sonra bos bos erkek muhabbeti yaparak bunlar nasıl mutlu ediyor kendini onu da bilmiyorum

rouge_ ya hahaha çok yaşa ardle 😂😂 hakikaten bugün hiç gülesim yoktu. Sayende güldüm 🌸