Hiçbir zaman pürüzsüz bir bacağın ve genital bölgem olmadı temizliyim bacaklarım makine epilatör cihazla Genital de ağda ile yaptırıyorum hem karardılar hem çilek ve batık dolular napıcam

aydaksiyahkedi genital agda yapinca kararma yapıyor ben yaptim pisman oldum biraktim zaten coktandir
    Ben aldığım zamann ertesi gün mutlaka kese yapıyorum ve bacaklara nemlendirici sürüyorum ve arada fırsat bulsam peeling yapıyorum
    yanlış sekilde alıyorsun belki

aydaksiyahkedi bacak batıklarım lazerle bitti şuan eskiye göre çok pürüzsüz..genital da eldivenle alınca hasarsız oluyor ağda ve epilatör hep tahriş ediyor jilet zaten çabuk çıkarıyor kullanmıyorum

aysglhale diğerlerinden daha az ağrıtıyor bence bir de yara yapmıyor diğer türlü hep yara bere içinde çıkıyorum 🤣

aydaksiyahkedi düzenli peeling ve bol nem oneririm birde agda yaptığın halde nasıl batık olmus ya normalde agda zaten batık yapmayan sayılı seylerden heralde yeteri kadar kıl köklerinin çıkmasını agdaya gelmesini beklemiyorsun o yüzden hepsi eşit sekilde tekte agdaya gelse ne kararma olur ne batık agda böyledir cok sıcak sekilde tenine temas ettirmek yanlış taraftan cekmek birde aynı yere birden fazla agda vurmak karartır temiz iş yaptığın zaman en keyiflisi agdadır

rouge_ eksi sözlük yazarları gibi yazmısım bu ne

aysglhale genital cok hasas onun yapısı dokusu farklı
            Yani bunun uzmanı ile görüş
            Ama bazn genetik vs olabiliyor yada hormanlar

aydaksiyahkedi batıklara en iyi gelen şey lazer canım maalesef… ağda jilet epilssyon hepsini denedim hepsi de batık yaptı peeling falan hiç işe yaramadı ne zaman lazere başladım 2-3.seanstan sonra bebek gibi oldu şu an hiçbir şey yok maşallah pürüzsüz

vahsikelebekk canım at kılı fırçası almak istiyorum eda taşpınar çok öneriliyor aklımda o var başka önereceğin marka var mı
              Cildimde bir sıkıntı yok sadece hafif selülit kalçamda hızlı kilo alıp vermekten çatlak var onlar için at kılı ile kuru fırçalama yapmak yağlarla desteklemek istiyorum ne kadar doğru bilmiyorum tabi

sanslikralice çatlak gider mi pek sanmıyorum ama selülit düzenli kullanımda gider bende eda taşpınarın ki var ilk çıktığı zamanlar almıştım ama sor kullandın mı bir elin 5 parmağını geçmez 🤣

sanslikralice bununla ilgili bi belgesel izlemiştim araştırma yapıyorlardı kadınlr üzerinde bir kısmı at kılır fırça bir kısmı selülit kremler bir kısmı da selülit giderici hareketler yapıyordu düzenli uygulama sonucunda en etkisili at kılı fırça olmuştu ciddi bir etkisi var yani. Ben trendyoldan almıştım eda taşpınarınkini bilmiyorum canım istersen link atabiliriö ya da onu da alabilirsin orijinalse eğer etkisini göreceğine eminim.

vahsikelebekk ay kremlerle yağlarla da desteklersem büyük ölçüde fayda edeceğini düşünüyorum
                    Düzenli spor yapmıyorum ama bayramdan sonra da pilatese gitmeyi düşünüyorum o da sıkılaştırır baya faydası olur bence

sanslikralice ben aldığım zaman 45-50 civarıydı ama dediğim gibi ilk popüler olduğu zamanlardı 8-10 sene olmuştur alalı 😅