aysglhale genital cok hasas onun yapısı dokusu farklı
Yani bunun uzmanı ile görüş
Ama bazn genetik vs olabiliyor yada hormanlar

aydaksiyahkedi batıklara en iyi gelen şey lazer canım maalesef… ağda jilet epilssyon hepsini denedim hepsi de batık yaptı peeling falan hiç işe yaramadı ne zaman lazere başladım 2-3.seanstan sonra bebek gibi oldu şu an hiçbir şey yok maşallah pürüzsüz

vahsikelebekk canım at kılı fırçası almak istiyorum eda taşpınar çok öneriliyor aklımda o var başka önereceğin marka var mı
    Cildimde bir sıkıntı yok sadece hafif selülit kalçamda hızlı kilo alıp vermekten çatlak var onlar için at kılı ile kuru fırçalama yapmak yağlarla desteklemek istiyorum ne kadar doğru bilmiyorum tabi

sanslikralice çatlak gider mi pek sanmıyorum ama selülit düzenli kullanımda gider bende eda taşpınarın ki var ilk çıktığı zamanlar almıştım ama sor kullandın mı bir elin 5 parmağını geçmez 🤣

sanslikralice bununla ilgili bi belgesel izlemiştim araştırma yapıyorlardı kadınlr üzerinde bir kısmı at kılır fırça bir kısmı selülit kremler bir kısmı da selülit giderici hareketler yapıyordu düzenli uygulama sonucunda en etkisili at kılı fırça olmuştu ciddi bir etkisi var yani. Ben trendyoldan almıştım eda taşpınarınkini bilmiyorum canım istersen link atabiliriö ya da onu da alabilirsin orijinalse eğer etkisini göreceğine eminim.

vahsikelebekk ay kremlerle yağlarla da desteklersem büyük ölçüde fayda edeceğini düşünüyorum
          Düzenli spor yapmıyorum ama bayramdan sonra da pilatese gitmeyi düşünüyorum o da sıkılaştırır baya faydası olur bence

sanslikralice ben aldığım zaman 45-50 civarıydı ama dediğim gibi ilk popüler olduğu zamanlardı 8-10 sene olmuştur alalı 😅

lgrth kız niye kullanmazsın krem yağ yok diye ihmal etme duşa girmeden mi duştan sonra mıydı orasını unuttum yatmadan bile olsa iki dakika fırçalar insan

aysglhale önce kuaföre gittim tüm vücut çoğunluk bitti sadece sarı tüyler kaldı o da gitmiyor maalesef evde devam ediyorum…

aydaksiyahkedi batığa en en mükemmel çözüm ev tipi lazer genitalede ben de aşırı batık oluyordu Philips Lumea kullandığımdan beri bir sefer bile olmadı

aysglhale peeling için hangi ürünü kullanıyorsunuz bide kaç günde bir yapıyorsunuz