sanslikralice bununla ilgili bi belgesel izlemiştim araştırma yapıyorlardı kadınlr üzerinde bir kısmı at kılır fırça bir kısmı selülit kremler bir kısmı da selülit giderici hareketler yapıyordu düzenli uygulama sonucunda en etkisili at kılı fırça olmuştu ciddi bir etkisi var yani. Ben trendyoldan almıştım eda taşpınarınkini bilmiyorum canım istersen link atabiliriö ya da onu da alabilirsin orijinalse eğer etkisini göreceğine eminim.

vahsikelebekk ay kremlerle yağlarla da desteklersem büyük ölçüde fayda edeceğini düşünüyorum
    Düzenli spor yapmıyorum ama bayramdan sonra da pilatese gitmeyi düşünüyorum o da sıkılaştırır baya faydası olur bence

sanslikralice ben aldığım zaman 45-50 civarıydı ama dediğim gibi ilk popüler olduğu zamanlardı 8-10 sene olmuştur alalı 😅

lgrth kız niye kullanmazsın krem yağ yok diye ihmal etme duşa girmeden mi duştan sonra mıydı orasını unuttum yatmadan bile olsa iki dakika fırçalar insan

aysglhale önce kuaföre gittim tüm vücut çoğunluk bitti sadece sarı tüyler kaldı o da gitmiyor maalesef evde devam ediyorum…

aydaksiyahkedi batığa en en mükemmel çözüm ev tipi lazer genitalede ben de aşırı batık oluyordu Philips Lumea kullandığımdan beri bir sefer bile olmadı

aysglhale peeling için hangi ürünü kullanıyorsunuz bide kaç günde bir yapıyorsunuz