asyarana silik çizgi bile yok seninki hormonal yüksek ihtimal evlilik stresi falan etkiliyor hepsi bende ilk evlendiğim aylar 45 günde bir olmaya başlamıştım

dertetmempertederim evet güzel anılarımız var tabiikide ama bunun böyle olma sebebide ailesi onların dolduruşuna çok geliyo mesela hastaneye gitmiştik bi ara oda olmadı bizde yemek yemeye gittik tanıdığı ustası vardı onun yanına orda ben dedimki gel fotoğraf çekilelim wp pp yapayım diye oda şimdi bizimkiler görür hastaneye diye gittiler geziyorlar başka zaman çekiniriz dedi çekinmedi annem doğumumda yanıma geldi babamla ayrılar ama davaları devam ediyo babam duydu geldiğini son bi kez konuşalım dedi konuş vardı bize yakın oraya gel orda konuşalım dedi annemde sende gel beraber gidelim dedi bende eşimi ara söyle gidek dedim anneme dediği kelime şimdi beraber giderseniz bizimkiler görür laf eder sen tek git gel dedi ama ben durmadım beraber gittik geldik

lgrth Ayn valla bişi yok ben en son 5 Şubat ta oldum düşün

Valla ben doktora gitmiştim doktor vaba yasina göre kilon var vermen lazım falan demişti polikistik overden şüpheleniyor um diye

Ama ben yani yaşım 18 kilom 67 boyum 165 falan

Yani kilonun çok olduğunu düşünmüyorum

yesim631 anaaa çocuk gı bu daha anaaa
          Aloooo ananın memesinden ayrılda gel de ooooyyyy sana diyom sana de şaka mı gı bunlar
          Ben kocama diyorum valla bidaha annem dersen seni boşarım dedim şimdilik çokta annem demiyo bakalım yoksa anası sevsin

lgrth öyle annemde hep der takma bişeyi kafana sağlığından önemli değil diye ama elimde ister istemez takılıyo kafama