incinmissindedi ah bir bilsem
Hello kızlar
@Bahtsizbedevi_ canım test yaptım negatif çıkmıştı Perşembe yaptım ama sen yoktun
Bahtsizbedevi_ ssleri gizli klasöre at
Ama hala regl olmadım
Bayramdan sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Bahtsizbedevi_ ya nerdeyse hepimizin ilki ama hiç kimse vazgeçilmez değil kimse de bizden önemli değil hele ki çocuklarımdan hiç önemli değil
- Düzenlendi
Bahtsizbedevi_ canımsın kendine dikkat et o zaman elimizden bişey gelmemesi çok acı
asyarana öyle yap canım
dertetmempertederim seni kendime yakın hissediyordum bundanmış 🤣🤣🤣🤣🤣
Bahtsizbedevi_ canının sağlığından önemli değil
@Bahtsizbedevi_ canım yap bana at demiştin merak ediyorum diye attım
Ay kızlar artık resim paylaşmayı biliyorum tesadüfen öğrendim 🤣🤣🤣
Sutlucikolati 😂😂 olabilir neden olmasın ❤🔥
dertetmempertederim evet güzel anılarımız var tabiikide ama bunun böyle olma sebebide ailesi onların dolduruşuna çok geliyo mesela hastaneye gitmiştik bi ara oda olmadı bizde yemek yemeye gittik tanıdığı ustası vardı onun yanına orda ben dedimki gel fotoğraf çekilelim wp pp yapayım diye oda şimdi bizimkiler görür hastaneye diye gittiler geziyorlar başka zaman çekiniriz dedi çekinmedi annem doğumumda yanıma geldi babamla ayrılar ama davaları devam ediyo babam duydu geldiğini son bi kez konuşalım dedi konuş vardı bize yakın oraya gel orda konuşalım dedi annemde sende gel beraber gidelim dedi bende eşimi ara söyle gidek dedim anneme dediği kelime şimdi beraber giderseniz bizimkiler görür laf eder sen tek git gel dedi ama ben durmadım beraber gittik geldik
asyarana askı almıştım canım gördüm ama yazamadım