yesim631 yaaaa ben ilişkinizin çok üst seviye olduğunu düşünmüştümmm 🥺 nasip işte aşko demekki iki kişi arasında kalınca elimizdekini bırakmıycakmışız 😂😂

incinmissindedi canım depremde annemin yanına gittiğimde boşanma aşamasına geldik beni kandırıp yeminler sözler verdi ikna etti dönmem için döndüm ilk zamanlar iyiydi sonra yine aynı devam etti hatta dahada kötüsü oldu

lgrth onu bekliyorum canım bakalım zaman bize neyi gösterecek annem herzaman arkamda beni asla atmaz veya çek katlan demez herzaman söyler bulunmaz hint kumaşı değil niye bırakamıyorsun der

lgrth aynen öyle ne yapıyorsam hep kendime yapıyorum kimseye değil içime atmaktan hasta oluyorum hep

Sutlucikolati ah ah keşke çıkarabilmek ama olmuyo tam çıkardım tamam diyorum bu seferde bi yerde denk geliyoruz yine aklıma düşüyo aynı şehirdeyiz hatta eşimle konuşur eder tanıyorlar birbirlerini eşim bi ara ondan iddia oynayıp borç yapmıştı biliyodu eşim onu sevdiğimi istediğimi

yesim631 böyle sevgi olmaz olsun yıpranıp kırıp perişan ettikten sonra gelecek sevginin bana ne faydası var

lgrth hiçbi faydası yok ama bende bilmiyorum neden bırakamadığımı keşke cesaretimi toparlayıp bırakıp gidebilsem