dertetmempertederim senin vericegin tepkiye 🤣🤣🤣
Hello kızlar
Sutlucikolati ama başka nasıl hissettiğim şoku anlatabilirim ki çok şaşırdım kızzzz
Sutlucikolati evet bile bile yinede konuşuyo numarası bile var birbirlerinde 8 ay önce kardeşi kaza yapıp vefat etti koşup gitti hastaneye bende yeni doğum yapmıştım kırklıydım gece 1 e kadar yanlarındaydı
lgrth diyorum böyle bişey var diye insanlar inanmıyo bunun yüzünden çekilir mi diye 🤣🤣
Şaka tabi 😌(şüpheli)
dertetmempertederim bazen diyorum kendi kendime allahım eşime ihanet etmiş oluyorum ama unutamıyorum çıkaramıyorum aklımdan diye
yesim631 ne ihaneti yaa saçmalama onun yüzüne baktığına şükretsin o kessin sesini
yesim631 bana göre Sevgi bu değil yani işi agir diye vazgecmek bambaşka bir şey
Buraya kadar okudum kadarıyla eşinin yaptıkları yüzünden bunu düşünüyorsun o seni her kirdiginda senin aklın diğer tarafa gidiyor keşke diyorsun ama bunu kendine yapma yoluna çocuklarina bak eşinin yaptığı pislikleri konuşmak dahi istemiyorum inşallah bu bildiklerinden sonra nasıl davranacağını biliyorsundur canim onların söyledikleri kelimeleri boğazlarina diz
dertetmempertederim aynen öyle ama ben onun gibi olamıyorum merhametli ve herşeyi kafaya takıp düşünen biriyim onun onca yapmalarına rağmen böyle diyebiliyorum maalesef
yesim631 bence senin eşin de seni sevmiyo ama hâlâ neden bu evlilik devam ediyor onu anlamıyorum
perimasali802_ canım ozamanlar çok cahildim oyüzden annemin dediğine kanıp vazgeçtim eşimle evlenirken düğünümde hile gözüm hep onu aradı ozaman 14 15 yaşındaydım evet bazen eşimin yaptıklarına beni o tarafa itiyo ve keşke diyorum
perimasali802_ ama zaten kendisi çocuk yaşta evlenmiş çocuk akliylaı tabii ki annesini dinlemiştirir ne yapacaktı
yesim631 sevmiyor saf olma
- Düzenlendi
yesim631 ya böyle insana merhamet mi duyulur ya iki tane de sen çak anasını satim elektro şok vardı annemde bi aralar üvey babam vardı üzerine gelince açıyodu adama adam göt korkusuna yaklaşamıyodu bile
ANAM GİBİ OLUN KIZLARR!!
yesim631 çok küçükmüşsun kız sen o zaman
Peki niye şimdi katlanıyorsun niye korkuyorsun gitsene annenin yanina yazik o cocuklara
Sutlucikolati küçükmüş baya 🥺