lgrth hahaha kız eşim gelip yanaşıp yapmazsa o bile aklıma gelmiyo

yesim631 bana göre Sevgi bu değil yani işi agir diye vazgecmek bambaşka bir şey
    Buraya kadar okudum kadarıyla eşinin yaptıkları yüzünden bunu düşünüyorsun o seni her kirdiginda senin aklın diğer tarafa gidiyor keşke diyorsun ama bunu kendine yapma yoluna çocuklarina bak eşinin yaptığı pislikleri konuşmak dahi istemiyorum inşallah bu bildiklerinden sonra nasıl davranacağını biliyorsundur canim onların söyledikleri kelimeleri boğazlarina diz

perimasali802_ canım ozamanlar çok cahildim oyüzden annemin dediğine kanıp vazgeçtim eşimle evlenirken düğünümde hile gözüm hep onu aradı ozaman 14 15 yaşındaydım evet bazen eşimin yaptıklarına beni o tarafa itiyo ve keşke diyorum

yesim631 ya böyle insana merhamet mi duyulur ya iki tane de sen çak anasını satim elektro şok vardı annemde bi aralar üvey babam vardı üzerine gelince açıyodu adama adam göt korkusuna yaklaşamıyodu bile
        ANAM GİBİ OLUN KIZLARR!!

Sutlucikolati bende bilmiyorum neden bırakıp gidemiyorum galiba eşimden ve ailesinden çekindiğim için gidemiyorum sanırım eğer bırakıp gidersem arkamdan neler diyeceklerini bildiğim içinde gidemiyorum bırakıp gitsem onlardan başka bişey arkamdan kötü konuşmaz eşim bazen kavga sırasında ailesinin yanında bırakıp gidersen annen seni satar bakmazlar ortada kalırsın o*ruspu olursun gibi şeyler söylüyo