ooopitipiti çok pişman da işte
Alkolden ehliyeti kaptırma
peynirlimakarnaa paradan yana sıkıntımız yok öderiz o zıkkımı içtiği için kızdım merak etme bu sabah kurana el basıp tövbe etti zaten bende araç kullanıyorum bi şekilde idare edeceğiz artık da olan ona oldu 6 ay boyunca minibüsle sürünsün işe gelip giderken ben sadece istanbula gitmemiz gerektiğinde ben zorlanırım o trafikte mağdur oluruz diye korkuyorum özel ders alıp kendimi geliştireceğim artık yapacak bişi yok
peynirlimakarnaa bide olay dun gece oldu hayırlı arefe gununde🤭
peynirlimakarnaa bide olay dun gece oldu hayırlı arefe gununde🤭
hayatsevinceguzell canım benim de arkadaşımın eşi 6 aylık kaptırmıştı ehliyeti yokken yine alkollü yakalandı 2 yıl gitti ehliyet sonra bu akıllanmadı mahalle arası polis çevirmiş hem ehliyet 2 yıllık gitmiş hem de alkollüymüş yine 5 senelik kaptırdı para cezası da ödedi ama ne kadardı hatırlamıyorum lütfen dikkat edin eşinize ders olsun otobüslerde minibüslerde burnu sürtsün yaz günü de aklı başına gelir inşallah
Sende bir hafta özel ders al çık trafiğe hiç gerilme bu olayı da hayır gör kendini sürüşte geliştirmen için bir şanstır belki…
Onunla geçmiş olsun iyi bayramlar diliyorum 🫶🏻💕
sanslikralice iyi bayramlar canımın içi tekirdağda sürüyorum problem yokta istanbula gitmemız gerekiyor sürekli yoğun trafıkte korkuyorum ama dediğin gibi kendımı geliştirmemde vesile oldu bu olay rezil olsun inşallah minibüslerde
hayatsevinceguzell alışırsın canım hiç korkma biz kadınlar çok güçlüyüz her şeyi başaracak güce sahibiz sen bir hafta ders al eşin yanında olursa gideceğiniz yerlere hiç gerilme yönlendirsin seni öyle öyle bi kaç aya kadar ustalaşırsın Allah’ın izniyle
Evet sürünsün erkolar otobüslerde minibüslerde araba da sana kalır inşallah
Çünkü sürmeye alışırsan hiç vermek istemezsin 😂
sanslikralice birazda hata bende eşim bana al sür al sür der arabasını hiç çekinmez benden hatta kayınpederim arabanın bi anahtarını bana vermiştı arabayı aldığında ama ben hep eşime güvendim sür sen boşver diye diye çok ustalaşmadım ama dediğin gibi taşı sıksam suyunu çıkarırım hemen istanbulda bi hocayla görüştüm bayram sonu derslere başlıos max 3-4 saatte zıpkın gibi olurum sıcak yaz gunlerınde sürünsün duraklarda onu işe bırakırsam şerefsızım
hayatsevinceguzell aşkım erkeklere iş yaptırmalı her işi üstlenmemeliyiz ama sana sür öğren diyorsa öğren işte bak lazım oluyor😂 hocayla görüştüğün iyi olmuş bayram sonrası rahatça öğrenirsin inşallah hemencecik ondan sonra da bırakma işe boşver erkek dediğin her türlü yolunu bulur acıma
sanslikralice aynen canım sürünsün
hayatsevinceguzell geçmiş olsun ne diyeyim ne denir bilemedim çıkacağı varmış artık yapacak birşey yok 🤦🏻♀️
peynirlimakarnaa aynen her şerde bi hayır vardır kendıme geliştırmeme vesıle oldu
hayatsevinceguzell yine yazmak istedim kuzum. Senin ehliyetin var yine biliyorsun ve arabanız var şanslı say kendini. Şu açıdan diyorum eşimin dayısı aynı şekilde böyle ehliyeti alına alına (alkolden) şuan süresiz ehliyeti alındı ve amateme yatması gerekiyormuş ben alkolik değilim diye belge alması gerekiyormuş ki öyle alabilirmiş ehliyeti😂 içmeyi çok seviyor. Yenge türk değil zaten panik atağı var ve onun ehliyeti yok. Bir kızları var arabasız ehliyetsiz yıllardır alışmışlar ordan oraya halletmeye çalışıyorlar hep bir şekilde. Kaynanamlarla tatile gidiyorlar ya da alışverişleri ya da işleri olunca hep birileriyle yapıyorlar. Yani bir arkadaşta demiş yukarda biz kadınlar çok güçlüyüz evet taşı sıksan suyunu çıkarırsın ya çocuk doğurmuşuz büyütmüşüz araba ne ki🥰 halledersin bebeğim hiç gözünde büyütme. İstanbul’da araba kullanan cindir diyolar hahahha orası tecrübene tecrübe katar korkma hiç. Kazasız belasız olsun canım🫶🏼🌸
vahsikelebekk yorumların içime su serpiyor kadın kadının yurdu olmalı sözünü hatırlattı yine 💜💜💜
hayatsevinceguzell rica ederim canım kendine güvenmekten vazgeçme hiçbir zaman🫶🏼🌸