İyikileriniz nedir ya böyle herkes iyiki dedigi seyleri yazsa sanki biraz pozitiflesicekmişiz gibi insanların iyikilerini okudukca kendi iyikilerimizi de hatırlarız gibime geliyor 💫✨

rouge_ bir anne olarak en büyük iyikim oğlum 😍 kucağıma almak nasip olursa inşallah bir de kızım 😍 kocam da iyikimdi bir zamanlar oğlum doğana kadar 😂

lgrth kocam da iyikimdi bir zamanlar oğlum doğana kadar 😂

Hahahaha niye

rouge_ çünkü oğlum doğunca tüm önceliklerim hayata bakış açım değişti 😂 yine de kocam da kocam ama 1.sıramda değil 🤣

rouge_ gerçekten bu seviyeye gelmeden anlamak imkansız gibi bir şey ben yeni yeni annemi de kayınvalidemi de anlıyorum endişelerini mücadelelerini 🙂

lgrth bir kac kez rüyamda bebegimin olduğunu gordum gercek gibiydi o sevgi duygular falan uyanınca boslukta hissettim kendimi sebepsiz üzgündüm sanki kaybetmişim gibi 😂😂

rouge_ rüyada bile hissetmişsin rabbim doğru zamanda ve hazır olduğun zaman versin 🤩

rouge_ en büyük iyikim
                Eşimle evlenmek ve devaminda en büyük iyikim canim oğlum☺️🥰

rouge_ çocuklarım iyiki varlar her nekadar kötü günlerimiz olsada kötü günler yaşatsada yinede iyiki eşim diyorum hepsi iyikilerim benim🥰

rouge_ o kadar çok iyikim var ki, iyi ki böyle anne babanın evladı olmuşum, iyi ki böyle güzel seven eşe sahibim, en büyük iyikim kızım, iyi ki kendi ayakalrımın üzerinde duyabiliyorum daha çokk var ❤️

rouge_ en büyük iyikim eşim🫶🏼 eşim olmasaydı hayatım bu denli güzelleşmezdi böyle güzel bir evlada sahip olamazdım🥰

rouge_ iyiki mükemel anne ve babaya sahibim🫂.iyiki eşim ve oğlum 💖😘