lgrth bir kac kez rüyamda bebegimin olduğunu gordum gercek gibiydi o sevgi duygular falan uyanınca boslukta hissettim kendimi sebepsiz üzgündüm sanki kaybetmişim gibi 😂😂

rouge_ rüyada bile hissetmişsin rabbim doğru zamanda ve hazır olduğun zaman versin 🤩

rouge_ en büyük iyikim
      Eşimle evlenmek ve devaminda en büyük iyikim canim oğlum☺️🥰

rouge_ çocuklarım iyiki varlar her nekadar kötü günlerimiz olsada kötü günler yaşatsada yinede iyiki eşim diyorum hepsi iyikilerim benim🥰

rouge_ o kadar çok iyikim var ki, iyi ki böyle anne babanın evladı olmuşum, iyi ki böyle güzel seven eşe sahibim, en büyük iyikim kızım, iyi ki kendi ayakalrımın üzerinde duyabiliyorum daha çokk var ❤️

rouge_ en büyük iyikim eşim🫶🏼 eşim olmasaydı hayatım bu denli güzelleşmezdi böyle güzel bir evlada sahip olamazdım🥰

rouge_ iyiki mükemel anne ve babaya sahibim🫂.iyiki eşim ve oğlum 💖😘

lgrth 🤣 ama napiyim o gun hepimizi sinir etti dusman kesildik kocasina soylemeden duramazdim 🤣

rouge_ çocuklarım iyikim ama iyikiden çok keşkem oldu her zaman pişmanlık maalesef çok geç gelen bi his😕

bossmom
            egce noooo bu postta keskeler yok sadece iyikiler var zaten o yüzden actım postu sadece olumlu düşünelim diye herkesin elbet bir sürü iyikisi vardır ama görmüyordur mesela herkes cocugundan veya kocasından bahsetmiş kimse dememiş ki saglıklıyım elim ayagım tutuyor vs benim iyikilerim bunlar mesela once kendinizden başlamanız gerekiyor ve en basit seyler dahil