rouge_ çocuklarım iyiki varlar her nekadar kötü günlerimiz olsada kötü günler yaşatsada yinede iyiki eşim diyorum hepsi iyikilerim benim🥰

rouge_ o kadar çok iyikim var ki, iyi ki böyle anne babanın evladı olmuşum, iyi ki böyle güzel seven eşe sahibim, en büyük iyikim kızım, iyi ki kendi ayakalrımın üzerinde duyabiliyorum daha çokk var ❤️

rouge_ en büyük iyikim eşim🫶🏼 eşim olmasaydı hayatım bu denli güzelleşmezdi böyle güzel bir evlada sahip olamazdım🥰

rouge_ iyiki mükemel anne ve babaya sahibim🫂.iyiki eşim ve oğlum 💖😘

lgrth 🤣 ama napiyim o gun hepimizi sinir etti dusman kesildik kocasina soylemeden duramazdim 🤣

rouge_ çocuklarım iyikim ama iyikiden çok keşkem oldu her zaman pişmanlık maalesef çok geç gelen bi his😕

bossmom
        egce noooo bu postta keskeler yok sadece iyikiler var zaten o yüzden actım postu sadece olumlu düşünelim diye herkesin elbet bir sürü iyikisi vardır ama görmüyordur mesela herkes cocugundan veya kocasından bahsetmiş kimse dememiş ki saglıklıyım elim ayagım tutuyor vs benim iyikilerim bunlar mesela once kendinizden başlamanız gerekiyor ve en basit seyler dahil

rouge_ en büyük iyikim kızım 😍 evlat çok başka bir şey o benim dünyam yaşama sebebim mutluluğum 💖 rabbim ayağına taş gözüne yaş değdirmesin tüm evlatlarımızı korusun 🫶🏻 rabbim tüm isteyenlere sağlıkla hayırla kolaylıkla nasip etsin güzel günlerini göstersin inşallah 🙏🏻

rouge_ ay böyle deyince bi aydınlanma geldi😂 çok şükür sağlıklıyım gencim güzelim sexiyim huzurluyum mutluyum evim arabam var istediğimi alabilecek güce sahibim ( alışveriş bağımlısıyım ) seyehat etme özgürlüğüm var gezmeyi seven birisi olarak muhteşem bir anne babaya kardeşe sahibim
          Gerçek dostlarım arkadaş çevrem var sosyal bir hayatım
          Ve daha bir sürü şey….. Nasip eden Rabbime sonsuz şükürler olsun daha güzellerini göstersin gördüğümüzden geri koymasın 🫶🏻
          Hepimize sağlık sıhhat huzur mutlululık bolluk bereket dolu güzel bir ömür diliyorum 💜

lgrth bunu yazarken bende aynı şeyi kendime söyledim ben akıllanmam iflah olmam diye 🤣🤣