basakhslr herşey karşılıklı olması lazım. Sen söylemeden o sana yapması lazım sen yapıyon çünkü. Bundan sonraki ilişki sırasında senden oral istedi mi 69 yapalım de. Eğer istemezse sen de yapma
Söylemeye utanıyorum fikir istiyorum 😁
basakhslr benim esim her iliskide yapar🤭, bn ona nadir yaparim, esinin istemesi lazim sende belli et istedigini söyle bakalim tepkisi ne olacak
basakhslr bu noktadayken buna utanman çok gülünç ayrıca söyleme direk o pozisyona gir yani sexte o kadar planlı olursa olmaz
vahsikelebekk nesi gülünç anlamadım ilişkiye girebildiğim için hiç bir şeyden çekinmeyecek miyim yani? yanında sıçayım da o zaman tövbe ya
mikoo yani işte benimkide öyleli 😂
yrgn1mmy öyle yapacağım herhalde artık kimse nasıl söyleyebileceğimi yazmadı 😂
Utanmayacaksın yaşayacağın zevki düşün ;)
basakhslr
Eşiniz çekinmeden istiyor sizde çekinmeyin istediği zaman bende istiyorum deyin birazda pohpohlayin bir kaç kez yaptın tadı damağımda kaldı o anda bambaşka biri oluyorsun bana kadınlığımı yaşatıyorsun vs vs gibi cümleler kurun erkekler seks konusunda övgüyü sever ve her erkek kendini en iyi seks yapan erkek olarak görür unutmayın gururunu oksamaniz yeterli olacaktır.
basakhslr bu konuda bende yakınıyorum eşime hep yapıyorum o hamilelikten önce hep yapardı ne zaman hamile kaldım doğurdum hiç yapmadı
69 istediğini söyle ne olcak sanki kocandan mı utancan Yada direk ver ağzına kafasını sok yalasın 😀😀
- Düzenlendi
basakhslr Evlilik ya hani cinsellik için açık konuşursak içine giriyor ya adam seni çıplak görüyor, beni yala demekten utanmak, ışık kapalı olsun beni hiç çıplak görme demekle aynı şey yani. Ayrıca sen onunkini yalıyorsun yani komik yine düşündüm de sen onu yalıyorsun ve ona ben de istiyorum diyemiyosun.
basakhslr vallq canım soyleyeceksin bunun utanması mi olur karı koca arasında, ilişki içinde bile konuşacaksın valla biz neler neler söylüyoruz ahahaha önceden bende söyleyemezdim çekinirdim ama şimdi rahatım valla ne istiyorsam yapar da eşim bende yaparım
suprizyumurta ıslak olduğu için tiksinir diye düşünüyorum ben