hayatsevinceguzell ya yerim seni teşekkürler canım 🫶🏻💝 kendim bin beterini yaşadım dış göz olarak elimden geldiğince uyarmak istiyorum tüm kadınlarımızı benim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye
Kızlar aklınıza ihtiyacım var
hayatsevinceguzell evet 3. Çocuk kazayla oldu malasef. Ben şuan sadece susuyorum, eger salak değilse anlar artık içimde bişilerin bittiğini kendini düzeltmesi gerektiğini. Ama anlamazsa zaten biticek sonumuz boşanma olucak
sanslikralice bayram geliyor anneme gidersem daha gelmem biter diye düşündü sanırım o yüzden o ara bana çok iyi davranıyordu bende onun için böyle hazırlanmak istiyordum, ki bayramın gelip bitmesiyle bu adam eski haline döndü. 3. Çocuk kazayla oldu malasef
incinmissindedi hamile olmasaydın belki her şey daha farklı olabilirdi ama olan olmuş artık… ben sana tamamen bitir kestirip at demiyorum senin surat asmandan memnun değilse memnun olduğu mutlu olduğu yere gitsin hiç peşine düşme tavrını koy yumuşama seni kaybetme korkusunu yaşat ona çünkü başka yapılacak bir şey yok gibi
sanslikralice işte bu yüzden sadece çocukların büyümesini bekliyorum, inan hiç takmıyorum artık bilmiyorum sadece burda bunlarla kalmak istemiyorum, ben uzak durdukça eşim yüzünden gene yüz göz oluyorum zaten mesafeliyim ama genede konuşmak istemiyordum
incinmissindedi aşkım hiç canını sıkma sen onlara inat daha neşeli ol kocanın ayarlarıyla oyna bakalım 😀 onları görmezden gel kocanla daha iyi ol belki düzelir bilemiyorum
sanslikralice bu akşam konuşucam düzeltmezsen bu hareletlerini yarın beni bu evde bulamazsın diyecem, artık kendi keyfi bilir benden bu kadar
incinmissindedi inanmaz ciddiye almazsa cidden bi süre ailenin yanına git evliliğinizi hiç sağlıklı görmüyorum rabbim yardımcın olsun doğacak çocuğuna merhamet etsin
sanslikralice amin Allah razı olsun bakalım
incinmissindedi çocukların için sabır et cnm küçüklerse mükemmel dgl kimsenin hayatı gördüğüme duyduma göre ama çocuklar için katlaniyoruz ztn büyüt onları sabır et kafana da takma onlar düşünmüyor sen nie düşünüyorsun sal gitsin kendine edersin bizim en büyük düşmanımiz kendimiz .sevgiye açız başka bişey istemiyoz sadece yalansa yalan diyin bana👍
firdevskartal kızlar iş hemen boşanmaya varmasın konuşarak anlaşın kocalarla 🙂
Bubenimoykumm konuşularak anlaşılsa ben bu olayları yaşamazdım bacı
Bubenimoykumm bebeğim @incinmissindedi hep kocadan yana sıkıntılı ayrıca bazı şeyler konuşarak çözülmüyor maalesef böyle bir adamla da ömür geçmez yazık 3 çocukla hem de adamla mı uğraşsın kendini mi telkin etsin çocukları mı büyütsün bu kadın. Çocukları atamayacağına göre adamı atacak tabi ki 😂
vahsikelebekk çok detay bilmiyorum 🙂 öyleyse koy tekmeyi gitsin 🥳