anonim9 bak ne dicem sütü kaynat içine iki veya bir yeşil çay at beş dakika bırak demlensin bunu yap egzersizle az bi diyetle de destekledin mi olur diye düşünüyorum ben 4 günde 3 kilo vermiştim bu şekilde

Kizlar benimde durumlar biraz karisti hamilelik şüphesi vr yuzden ara verdim, yarin kan testi verecem hamilelik cikmassa diyete devam, sizden dua istiyorum inşallah hamileyimdir🤲🏻🥺

karamelek21 diyeti birakman beni bir tık üzecek ama bebise değer diyoruuuz 😍😍😂😂 umarım istediğin gibi olur her şey haberdar et bizide 🌸

anonim9 dukan birası da güzel ödem attırıyor demlenmiş yeşil çay maden suyu limon karışımı yazın ferah ferah iyi gidiyor

lgrth yeşilçay maden suyu icemediklerim listesinde. Limonlu su basimi döndürüyor. Şimdi diyeceksiniz eşeğin bokunu iç ahahahshs ama öyle napayım çok zorlanıyorum bu tür şeylerde midem kabul etmiyor denemiştim bir kere

anonim9 hepsi bir arada içilir belki 😂😂 aç karna Türk kahvesinin içine tarçın ya da hindistan cevizi yağı ekleyebilirsin yağ yaktırıcı olur spor öncesi

anonim9 ben de nane limon ıhlamur içemiyorum kokusuna bile tahammülüm yok. Limonlu su tansiyonunu düşürüyor o sebeple sürekli içmemek gerek yoksa düşer kalırsın bir yerde. Daha dengeli şekilde yapabilirsin mesela salatalık yiyebilirsin onun yerine, smoothie yapıp içebilirsin bol yeşilinden limonlu su yerine bu şekilde de detoks yapabilirsin ödem atmaya yönelik.

lgrth kahveye tarçın ilginç 😅

vahsikelebekk detoks sirkesi alicam yumuşak icimliymis organik bir markadan bakalım 😅

anonim9 şeker düzenleyici yağ yakıcı 😅