anonim9 bende diyet gume gitti zor zamanlar geçiriyorum psikolojikmen hamilelik bekliyordum mlsf olmadi bu ay, ustune eşimin isinde bir problem yasadik dun, kafam
Alt ust enerjim sifir 🥺
Yaza fit giren kızlarr💪🏻💪🏻
karamelek21 yaa öyle mii kusura bakma lutfenn, regl gecikti diyodun sanki en son nasip insallaj diğer aya canımm içini ferah tut 🌹
karamelek21 oyle deme bazen bi seyi cok istedigimizde zorlaştığını düşünürüz halbuki rabbim sen bi cicek isterken cicek bahcesi vermeye hazirlaniyordur 💐 guzel canini sıkma 🫂
anonim9 yok estahvrullah ne kusuru sadece biraz kafa olarak toparlanmam lazim haftaya ise baslarsam duzenime girerim tekrar inşallah ☺️ evde oturmak bana iyi gelmiyor herseyi çok fazla kafama takma huyum var 😂
Zamansiz_ oyle canim Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur şüphesiz,sadece cok fazla kafaya takan bir tipim bn birde geldimi ust uste geliyor butun kötü olaylar,tum enerjimi emdi olumsuz seyler geçecek inşallah 🤲🏻🥺
karamelek21 o maalesef herkesin sorunu haklısın 😅 dobarlaaan ve kendine gel bekliyoruz 💕😅
karamelek21 kotu olumsuz dusundukce kotuyu cagirirsin yapma cicegim rahat ol🌸😮💨
Zamansiz_ bence normal o kadar kilo vermene rağmen duraklaman olacaktır devammmm 💕 ölçüm yapicaktin?
Bende bugün 95,5 u gördüm haftasonu kacamagima rağmen -1 ile kapattım çok mutluyummm🤸🤸 ay sonuna kadar 95 hedefim vardı umarım gorurummm. Ölçüm de yapmıştım 1 er cm bel göbek bacak ve koldan gitmişss 🌟 Alt karnıma da çare bulmam lazım doğumdan sonra sarktı😒😒 buraya yazdıkça motive oluyorum uzun uzun yazdım ajajsj kusura bakma 😅😅😅
anonim9 kızzzz ben bugün tartıldımm nasıl olsa kilo vermedim aman bi tartılayım diye eczaneye girdim 4 kilo vermişimm abboooooo😂😂😂😂😂 nasıl gaza geldim bi gör beni annemde aferimm kızım ben zaten anladım süzülmüşsün diyoo😂😂 Tam gaz devam ediyorum daha yeni cips ve çikolata yedim şuan çok pişmanımmm
- Düzenlendi
isimsizannee1 bu arada 72 dim hatta küsüratıda vardı 67 olmuşm 5 kilo vermişim kız 4 te değil😂😂
isimsizannee1 kaç gynde verdin kiz bu 5 kiloyu 😅😅😅 ne yaptın ne ettin ben 1 kiloya seviniyorum 😂😂😂😂😂
anonim9 10 gün oldu bacımm geçen senede bu şekil 7 kilo vermiştim😂 çok çabuk kilo alıp çok çabuk verebiliyorum. Ayrıca hiç bişey yemiyorum ya günde 5 öğün yiyen ben şimdi uyanınca kahve sadece akşam 6 da 1 öğün yemek bolca su ve okula gelip gidiyorum yürüyüş yapıyorum bu yani ekstra bişey yok😂😂
isimsizannee1 biz ayrı dünyaların insanlarıyiz ajshshdhdjd maşallah diyelim 😂😂