lgrth
❌şişko
✅hamile göbüşü

lgrth öyle öyle dkdkd bende hamileligimde aynı performansı senden bekliyorum 😂😂

rouge_ senin zaten kilo problemin yok çok almazsın 😂 ben kilomun üstüne kaldım diyetteydim spor yapıyordum hedefime ulaşmak için hatta 😂

lgrth kilo verilir ya yani eger annem ve teyzelerime benzersem bu konuda sadece karnım şişer

rouge_ benimde karnım şişiyor sadece yüzüm bile yok ama 92 kiloyum 🤣🤣🤣🤣

lgrth ee tamam o zaman sıkıntı yok 😂😂

rouge_ umarım olmaz doğumdan sonra boğazı azıcık tutsam gidecekte seviyoruz yemeyi 😂

lgrth ay bende seviyorum ya bugün ne yesem diye düsünüyorum suan

rouge_ mantı çorba ve hazır pide aldım bimden onu denicem 😂kocamın evde olmadığı her gün mantı yapıyorum çok zaafım var ya 🥲🥲

lgrth ay mantıya ölüyorum ben bugün hamburger günü yapıcaktım mantıyı aklıma soktun ne yapıcam simdi hangisini yesem dkdkdk dev bir hamburger mi mantı mı

rouge_ ahahah ay ben bu ara mantı çorbası olarak yapıyordum çok güzel oluyordu 😂bugün de salçalı baharatlı yapar üstüne yoğurt dökerim diye düşündüm ya da klasik haşlar yoğurtlarım 😂 ben de çok seviyorum yerken çok mutlu ediyor..hamburgeri bir ay içinde bir kaç defa yaptım bir süre mola 😂

lgrth ben corba seklinde sevmem ya sevmiyorum bol yogurtlu olucak üstüne sos olarak sacla baharat olur diger türlü yemem

rouge_ hiç denedin mi önyargılı olma 😂

lgrth denedim ya salca tadı geliyor yada yalap şap dkdkd belkide güzel yapmayan yerde yedigim için

rouge_ salçalı şehriye çorbası gibi düşün 🤣🤣 ay ben her türünü severim yeter ki mantı olsun gidip yapayım iyice canım çekti 😂

lgrth ay dur graten attım fırına aklım hala mantıda zaten dkdk

rouge_ ay ben pul biberi çok atmışım acı acı yedim aklın kalmasın 🤣🤣hazır pide almıştım 5-6 dk pişme süresi vardı başında durmadım o da yandı 🤣

lgrth viiiyyy olsun afiyet olsun ben acı severim 😂