lgrth kız biberiye suyu saçı agartiyormus uzun süre kullaninca bn yapmaya cesaret edemedim 😃

• Düzenlendi

aysglhale ben hiçbir şeyi düzenli kullanmadığım için 🤣aklımda kalsın yine ara veririm

rouge_ canım saçım kuru kepek var vicyh dercos ketoral yves rocherin şampuanını kullandım bir iki hafta idare ediyor tekrarlıyor kepek… şu an Eyüp Sabri tuncerin saç sirkesini kullanıyorum biraz rahatlatttı ama tamamen bitirmedi… İsananın hangi şampuanı acaba görsel atabilir misin rica etsem 😇

sanslikralice bak canım bu ikiside cok güzeller isanada ilk kullandıgında bütün kepeğinin yok olmasını bekleme ama 2-3 ve daha fazla kullanımda anlayacaksın farkı goruceksin bir daha vazgecmezsin garnier de cok iyi birde renklerine bakıp alma aynı renk baska şampuanları da var üstündeki yazıya bakarak al yoksa yanlıs olanı alırsın

kedilideli gözaltına uyguladın mi canım bende tenim açılsın istiyorum ama gozaltlarım koyu olduğu için hicbirsey yapmak istemiyorum maskeyi nasıl hazırladın

• Düzenlendi

kukulii87 fotoğrafları atmayı unuttum sen yazınca aklıma geldi dur cekip göstererek anlatayım

kukulii87 böyle ampul seklinde 7 tane kücük siseler oluyor hergün kullanıyorsun aksamları tabi ben hergün kullanmıyorum .babor markasının kürleri en sevdiklerim bu marka yapıyor bu işi yani bir tanesini bitirdim siyah olanı da simdi kullanıyorum kac tane bunlardan bitirdim ben sayamadım yani

kukulii87 bunlar da isana markasının bunu ve
          bunu daha denemedim ama

Bu cok güzel ve uygun fiyatlı

Bunu da kullanmıstım güzeldi bir sürü cesidi var vitaminli vs kendine gore seciyorsun

kukulii87

Bu da yukarda bahsettigim dyson krem illa dyson kullanmaya gerek yok herkes kullanabilir cok güzel bence

rouge_ canım İsa’na online da yok ama mağazada vardır diye düşünüyorum müsait olduğum zaman gidip bakacağım hemen çok teşekkür ediyorum ❤️ garnitür şampuan Türkiye de yok maalesef…
          7 günlük kür de dediğin marka Türkiye de olmayabilir İsa’na nın kileri denesem olur mu cildim atopik kuru

sanslikralice evet garnier haric hepsi tr de var canım garnieri bilmiyordum yokmus digerleri var . İsanayı dene zaten uygun fiyatlı bisey kaybetmezsin özellikle nem için olanlar da var ben begeniyorum ❤️ bu kürler genelde pahalı oluyor bu fiyata iyisini bulmak zor . 2 tanesini denemedim henüz attıklarımdan ama diger dediklerim güzeldi

rouge_ trendyoldan bahsetmiştim 😊 bakicam teşekkür ederim

kukulii87 trendyola gerek yok rossmann yok mu yakınlarda bulursun veya baska sitelerde vardır trendyolda cok sahte ürün cıkıyor diyorlar

• Düzenlendi

rouge_ her yerde yok ki 🥲 gerçi online mağazasında 289 ısana ürünü varmış detaylı bakmak lazım

lgrth ben trendyola güvenmiyorum ya o kadar site var alınabilecek herkes trendyola bakıyor kuzenime ne onersem ordan alıyordu dyson da aldı sahte çıktı bazı ürünler o günden beri yok yani

lgrth yani trendyoldan alıcaksınız hic almayın bence sonra ardle onerdi güzel cıkmadı demeyin 🥲😂