guness2002 inşallah bi yakalarım o zamn sorarım ona
Eşimin telefonunda cinsel organın resmini gördüm😞
esra00 canım yani belliki birine atmıs hic masum degil ama gercekten istemiyorum haklı cıkmak lütfen bize güzel haberlerle gel ha nasıl aklanır masum cıkar onu da bilmiyorum gelip telefonu düşmüş hint filmi gibi yanlıslıkla orasını cekmiş desen gine sevinicem umudum var hani baska ne şekilde olabilir ki bilmiyorum kocam gay de desen sanırım sevinicem ya valla insallah arkasından kötü bisey cıkmaz ya olursa da güclü dur oturur sabaha kadar söveriz derdini paylasırız
esra00 sen varya play store gir üste ismine tıkla sağ üstteki köşede play kişileştirme var gir oraya tekrar gir geçmiş var silinen indirilen uygulamalar.
esra00 telefonum Samsung az önce baktım anlatayım sizde işe yarar inşallah. Play store’a girin, sağ üstte hesabın olduğu kısma tıklayın orda uygulamaları ve cihazı yönetin diye bir seçenek olması lazım ona basın. Puanlar ve yorumlar seçeneği olması lazım ona basın orda çıkıyor hep uygulamalar. Bi tarafta yorum yapılanlar bi tarafta hiç yorum veya değerlendirme yapılmayanlar, var iki tarafı da kontrol edin. Siz diyince kendi telefonumdan baktım ben bu şekilde buldum, inşallah işinize yarar
esra00 peşin hüküm vermek veya size kötü düşündürmek istemiyorum ama başkasına atmış olma ihtimali çok yüksek. Uygulama yok demişsiniz ama yapacak olan her şekilde yapar. Gerek ikinci telefon olsun gerek aynı telefonda işini halledip uygulamayı silme olsun her şeyi yaparlar. Çocuklarınız varmış birde, hareketlerine telefonla uğraşırkenki tavırlarına dikkat edin. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
goktugpasam Tamm canım teşekkür ederim ilk fırsatta bakacağım
rouge_ Amaaan dur gittmee gelmişsin tadını cikarrr isteee 🙈 peki @Nietzsche haberin var mı hicc o nerelerdeee
goktugpasam 3 tane telefonu var ikisi evde duruyor bu yeni bunu kullanıyor bayadır eskisine bakmayı düşündüm hesaplar onda da açık ama internete bağlanınca bir sürü bildirim gelecek baktığımı anlar diye bakamıyorum