• +18
  • Eşimin telefonunda cinsel organın resmini gördüm😞

bossmom baktım deylar kısmı var mı diye yok geri yüklemeye de zamanım yoktu Malesef bide teli farklı bi marka değişk biraz

lolopoo maşallah sendeki azme valla 😂 baktım eski telimde hiç bir şey bulamadım

uzmanprf bitirirm net zaten bana sürekli psikolojik açıdan şiddet uyguluyor bıktım iyce ailemle görüştürmüyor her şeye susdum sabrettim ama buna asla

Avakadobuu baktım canım yoktu ayrıntılar galeriye geri yüklemem lazım dı onları görmem için onda fırsatım yoktu

ayipolur yok canım değil farklı bi marka ismini hatırlamıyorum şu an

hh56 takip ediyorum

• hh56 bunu yanıtladı.
    • hh56 bunu beğendi.

Rosethorn sağlık problemi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum bi haltlar karıştırıyor

esra00 ne kadar sabırlısın sorsana ne b.klar yiyorsun diye kim durduk yere çeker belki de mantıklı Bi açıklaması vardır her neyse işte sor bence kendi kafanda kurup kendini strese sokma varsa bir b.kluk çıkar zaten bunu inkar etse bile

esra00 bence de et yani her yerden takıp et

esra00 burda kızlardan my activity diye bişe öğrendim eşinin kullandığı google hesabına yazıyorsun nereye girdi çıktı hepsi çıkıyor o eski telefondan bak bence wp
          falan indiriyor mu nerelere giriyor çıkar

esra00 yükleyip eve gelince silebilir zor değil hapmak isteyen her türlü yapar

kukulii87 ama yalan söyler biliyorum huyunu sıkıştımı direk yalan söyler o yüzden yakalamam lazım

esra00 eşinizin google hesabına arama kısmına geçmişi silmeyi unutmayın 🩷

7 gün sonra

Birine atmıştır emin ol ne alaka çekmesi Şuana kadar öyle bir prosedür görmedim hiçbir dal da
              Cekmisse birine atmıştır kadın olabilir dikkat et bence