• +18
  • Eşimin telefonunda cinsel organın resmini gördüm😞

• Düzenlendi

esra00 illa fotolarda tarih saat yazar geri yükleyip baksaydınız. Siz ona foto atsanız bile penisini niye çeksin o an hadi çekip size yollamışsa olurdu da sizede yollamamış enteresan yani net demek istemiyorum ama öylesine neden çeksin

esra00 o telefona bakana kadar zaten bildirim birikir yine çevrim içi olunacak yerlere girme gireceksen de bildirim düşsün interneti kapat öyle gir çevrim içi olmasın ama başına oturur detaya girersen öylr biişe varsa mutlaka bulursun Allah karşına çıkarır nasıl duruyorsun bacım ben olsam herifi bayıltır bakarım yine bakarım içinden geçerim.. 😕😂 inşAllah kötü bişe çıkmaz

esra00
      Sizi aldattığını öğrenmiş olsanız ne yaparsınız asıl önemli olan soru bu net bir şekilde bu evliliği bitiririm diyorsanız içinizdeki bu stresle beklemeyin çünkü sadece siz zarar görürsünüz hiç çekinmeyin alın karşınıza ve sorun nedenini açıklamasını dinleyin zaten söyleyeceği şeylerden yalan yada doğru olabileceğini anlarsınız sonuçta yabancı biri değil eşiniz yalan söylediğinde tanıyor olmalısınız kendinize zulm etmeyin derim ben…

esra00 fotoğraflarda ayrıntılar yazıyor oraya tıkla tarih saat çıkıyor

esra00 eşinizin telefonu xiaomi mi eğer ki oysa o telefonlarda ikinci alan oluyor ve farklı şifresi oluyor ayarlardan bakabilirsiniz

esra00 birine atmıştır+ bir sürü siteler fln var ordan birileriyle konuşmuştur onlara atmıştır mal mı bu adam da durduk yere çeksin

Bakmak için çekse bi sağlık problemi vs olması lazım o zaman da siz bilirsiniz sivilce vs bişi bile olsa öyle bişi yoksa başkasına atmak için çekmiştir

bossmom baktım deylar kısmı var mı diye yok geri yüklemeye de zamanım yoktu Malesef bide teli farklı bi marka değişk biraz

lolopoo maşallah sendeki azme valla 😂 baktım eski telimde hiç bir şey bulamadım

uzmanprf bitirirm net zaten bana sürekli psikolojik açıdan şiddet uyguluyor bıktım iyce ailemle görüştürmüyor her şeye susdum sabrettim ama buna asla

Avakadobuu baktım canım yoktu ayrıntılar galeriye geri yüklemem lazım dı onları görmem için onda fırsatım yoktu

ayipolur yok canım değil farklı bi marka ismini hatırlamıyorum şu an

hh56 takip ediyorum

• hh56 bunu yanıtladı.
                  • hh56 bunu beğendi.

Rosethorn sağlık problemi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum bi haltlar karıştırıyor

esra00 ne kadar sabırlısın sorsana ne b.klar yiyorsun diye kim durduk yere çeker belki de mantıklı Bi açıklaması vardır her neyse işte sor bence kendi kafanda kurup kendini strese sokma varsa bir b.kluk çıkar zaten bunu inkar etse bile

esra00 bence de et yani her yerden takıp et

esra00 burda kızlardan my activity diye bişe öğrendim eşinin kullandığı google hesabına yazıyorsun nereye girdi çıktı hepsi çıkıyor o eski telefondan bak bence wp
                        falan indiriyor mu nerelere giriyor çıkar

esra00 yükleyip eve gelince silebilir zor değil hapmak isteyen her türlü yapar