vahsikelebekk o günü sabırsızlıkla bekliyorum 🙈 sizdeki ateşten bi kor da benim içime düşse her şey çözülür gibi aşko😂

benneymisim Elimizden birşey gelirse ne mutlu bize valla bir hayat felsefem var eşimle, savasmak yerine sevişirim misssss bunu en canlı haliyle tutmak için de elimden geleni yaparım. Herkesin zevki farklı olur ama herkesin hedefi tektir. O yüzden insan kendini keşfetmeli ve bu şeyi utanmadan cesurca yapmalı

vahsikelebekk 😁😁 sevişinnnnn hem kalori yaktırır, hem stresi azaltır, hem mutluluk salgılar, aman haaa bebe olmasın ona dikkat,🤣🤣

benneymisim bişe demenee gerek varmı ben eşimi öperim koklarım farklı kıyafetler giyerim ellerim falan anlar zaten

SuVeAtes bi şey merak ettim ilk günden cesur muydun yoksa sonradan mı oldu? 🤔 Ben sonradan açılanlardan olucam sanırım yani umarım en azından sonradan olsun zararın neresinden dönsek kar🤭

lolopoo direk olaya gir diyosun işte o yürek de henüz bende yok ama olcak yani bugün sayenizde güzel gaza geldim kendimi aşmak istiyorum kocişimi şımartmak istiyorum umarım yapıcamm

lolopoo ay kızzz anlık bildiriyorum vallaha yaptıkk bi şeyler aşkom🤭 konuşmam işe yaramış kocam bana çalıştı bu gece ay çok güzel ama bacaklarım tutmuyo😂

benneymisim HA-Rİ-KA-SIIIINNN… valla bravoo azıcık hayatınıza aşkınıza renk gelmiştir burdan devamm zaten ikinizde tadını aldıysanız bundan sonrası kolayy 😆❤️

benneymisim Şöyle ki bu Cesurluk hep vardı ama elbette çekinme utangaçlık oluyordu. Zamanla ilişkide isteklerimizi öğrenmiş olduk ve ona göre ilerledik. Biribirimizden çekinmeden isteklerimizi anlattık yön verdik. Konuştukça utangaçlık da gitti bir süre sonra ve daha heycanlı ilerlemeye başladı ilişkimiz.

lolopoo of hem de nasıl 🤭 hep sayenizdee gerçekten gaza geldimm. Bi dahakin de benim kocaya çalışmam lazım kendime hedef koydum bunu da aşarsam tamamım 😂

SuVeAtes maşallah darısı tüm utananların başına o zaman 🧿😂 bi de konuşmak gerçekten işe yarıyormuş konusunca gözünde daha normalleşiyor her şeyy

benneymisim Evet burda eşine de is düşüyor. Dediğim gibi birbirinizi dinlemeniz lazım ona göre hareket etmeniz lazım ki istediğinize ulaşın

SuVeAtes eşim dediklerimi yaptı şimdi benim de ona adım atmam lazım. Gerçi o benden bi şey istemedi söylemedi ama ben de yapmak istiyorum cesaret bulursam 🥹

benneymisim eşinle nasıl konuştun isteklerini nasıl dile getirdin bende utanıyorum ya