suprizyumurta Bahtsizbedevi_ iyi bakalım hakkinizda hayırlısı olsun cnm kendine ve bebeğine dikkat et
suprizyumurta vahsikelebekk orasına öyle malesef valla bu yasa gelene kadar da sabrımız kalmıyor biseye ve çocuğuma denk gelmesi de beni üzüyor bazen sabrım,tahammülum azaliyor
Moonlight_ suprizyumurta biraz gec olmus ama olsun🤣 Selam ben mooni 13yillik evliyim 2 erkek annesiyim avusturyada yasiyorum 34 yasindayim 35 olmama az kaldi ama ruhum 20de kaldi😂 memnun oldum😍🥰❤️
Bahtsizbedevi_ @suprizyumurta adım bahtsızbedevi 5 çocuğum var 26 yaşındayım ve hatayda yaşıyorum memnun oldum
sanalkoala suprizyumurta adım lazım değil baş harfim sanal koala 😂 yaşım 29 , 30 yokum ama 29 varım aslen Kahramanmaraşlıyım bir oğlum var Yarışmaya Ankara’dan katılıyorum arkadaşlara başarılar dilerim 😂
sanalkoala suprizyumurta bacım bir oğlum var dedim ya 😂 kısmetse 2. Ye çalışıyoruz 😂 Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşallah 🥰
suprizyumurta sanalkoala bacım akıl mı kaliyor bende 😃😃 çocuk olunca unutkan olduk iyice Kolay gelsin size o zaman 😃😃😃